بهبود خواص مکانیکی قطعات دو جنسی تیتانیوم و فولاد زنگ نزن ۳۱۶L تولید شده به روش جوشکاری انفجاری از طریق عملیات حرارتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود خواص مکانیکی قطعات دو جنسی تیتانیوم و فولاد زنگ نزن ۳۱۶L تولید شده به روش جوشکاری انفجاری از طریق عملیات حرارتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود خواص مکانیکی قطعات دو جنسی تیتانیوم و فولاد زنگ نزن ۳۱۶L تولید شده به روش جوشکاری انفجاری از طریق عملیات حرارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود خواص مکانیکی قطعات دو جنسی تیتانیوم و فولاد زنگ نزن ۳۱۶L تولید شده به روش جوشکاری انفجاری از طریق عملیات حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود خواص مکانیکی قطعات دو جنسی تیتانیوم و فولاد زنگ نزن ۳۱۶L تولید شده به روش جوشکاری انفجاری از طریق عملیات حرارتی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

جوشکاری انفجاری روشی قابل قبول برای اتصالات فلزات غیر هم جنس می باشد که دارای کاربردهای فراوانی در صنایع می باشد. قطعات تولیدی شده به روش انفجاری در سطح گسترده ای در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند. این قطعات عمدتاً از فلزات مختلف هستند که با استفاده از فرآیند جوشکاری انفجاری تولید می شوند. یکی از پارامترهای مهم این دو جنسی ها استحکام منطقه اتصال دو فلزی می باشد. روش های مختلفی برای افزایش استحکام منطقه اتصال دو فلز وجود دارد که از آن جمله می توان به روش عملیاتی حرارتی اشاره کرد. در صورت پایین بودن استحکام منطقه اتصال دو جنسی، این قطعات از کارآیی لازم برخوردار نخواهند بود. بنابراین با استفاده از روش عملیاتی حرارتی سعی در بررسی استحکام منطقه اتصال دو جنسی دارین. در این مقاله پوشش دهی فولاد زنگ نزن ۳۱۶L با تیتانیوم که خالص به روش جوشکاری انفجاری انجام شده و اثر عملیات حرارتی روی استحکام و چقرمگی منطقه اتصال بررسی شده است. نتایج نشان داد که با انجام عملیات حرارتی در دماهای ۷۰۰ C و ۷۵۰ و هشت سد و ۸۵۰ و ۹۰۰ و ۹۵۰ و زمان یک ساعت، علی رغم کاهش استحکام برشی منطقه اتصال به اندازه ۳۶/۹۲% و چقرمگی به اندازه ۴۲/۳۷ در صد افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.