مقایسه روند خشک شدن نعناع (Mentha piperita L) در خشک کن خورشیدی و خشک کن خلایی با گرمایش مادون قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه روند خشک شدن نعناع (Mentha piperita L) در خشک کن خورشیدی و خشک کن خلایی با گرمایش مادون قرمز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه روند خشک شدن نعناع (Mentha piperita L) در خشک کن خورشیدی و خشک کن خلایی با گرمایش مادون قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روند خشک شدن نعناع (Mentha piperita L) در خشک کن خورشیدی و خشک کن خلایی با گرمایش مادون قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه روند خشک شدن نعناع (Mentha piperita L) در خشک کن خورشیدی و خشک کن خلایی با گرمایش مادون قرمز :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

بیشترین انرژی مورد نیاز برای خشک کردن مواد غذایی و محصولات کشاورزی از سوخت های فسیلی تأمین می گردد، اما به دلیل افزایش قیمت جهانی سوخت های فسیلی و آلودگی های زیست محیطی آن ها، به استفاده از انرژی های تجدید پذیر به عنوان جایگزین یا مکمل برای سوخت های فسیلی توجه زیادی شده است. خشک کردن عبارت است از خارج نمودن آب از ماده غذایی به گونه ای که محصول خشک حاصل از این عمل را بتوان به مدت طولانی و سالم نگهداری کرد. در این پژوهش به منظور بررسی تاثیر روش های خشک کردن بر مدت زمان خشک شدن و روند کاهش رطوبت آزمایشی در قالب طرح کاملا" تصادفی در سه تکرار انجام شد. در این تحیق، اثر هفت روش خشک کردن شامل سایه(شاهد)، خشک کن کابینتی خورشیدی در دماهای( ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درجه سانتی گراد) و خشک کن خلایی با گرمایش مادون قرمز در دماهای( ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درجه سانتی گراد) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد روش خشک کردن تاثیر معنی داری بر مدت زمان خشک شدن گیاه نعناع دارد (P<0/01) نتایج مقایسه میانگین ها نشان داد بیشترین زمان خشک شدن به ترتیب مربوط به روش سایه خشک( ۵۳/۳۳ ساعت) و خشک کن خورشیدی در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد ( ۲۸۰ دقیقه) و کمترین زمان خشک شدن مربوط به تیمار خلایی با گرمایش مادون قرمز در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد ( ۱۰۰ دقیقه) بود. نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان داد استفاده از روش خلایی با گرمایش مادون قرمز یک روش مناسب جهت کاهش زمان خشک شدن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.