مزایای پرورش صدف های خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مزایای پرورش صدف های خوراکی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مزایای پرورش صدف های خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مزایای پرورش صدف های خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مزایای پرورش صدف های خوراکی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

امروزه صدف های خوراکی بخش مهمی از تولیدات شیلاتی را به خود اختصاص داده اند. با توجه به رشد روزافزون جمعیت و نیاز بیشتر به منابع پروتئینی و از سویی، کشش مصرف کنندگان به سوی غذاهای دریایی و آگاهی از ارزش و سلامت آنها، دولت ها بدنبال بررسی راه هایی برای افزایش تولید غذاهای دریایی از طریق آبزی پروری می باشند. مزارع پرورش ماهی و میگو با نگرانی های جدی زیست محیطی و اقتصادی از جمله هزینه، تسهیلات، تجهیزات، امکانات، غذا، آلودگی، بیماری ها، میزان تلفات حین جابجایی و در طول دوره پرورش، رسیدن به اندازه بازاری و … درگیر هستند. اما مزارع پرورش صدف های خوراکی مشکلات کمتری دارند. از طرفی، این موجودات با فیلتر کردن آب و حذف ذرات میکروسکوپی آن را تصفیه کرده و سبب کاهش کدورت، بهبود کیفیت آب و افزایش نفوذ نور شده و با حذف مواد مغذی از یوتریفیکاسیون آب ها جلوگیری می کنند. همچنین، فراوانی و تنوع گونه ای را تحریک کرده و زیستگاهی برای ماهیان جوان، خرچنگ ها و دیگر ارگانیزم ها فراهم می آورند. صدف های خوراکی از سطوح پایین زنجیره غذایی مانند فیتوپلانکتون ها تغذیه کرده و پرورش آن ها نیازی به غذا، کود، علف کش، سموم و مواد شیمیایی و آنتی بیوتیک نداشته و در نتیجه خطری برای محیط زیست ندارند. پرورش صدف های خوراکی می توانند ابزارهای جایگزینی برای کمک به تکمیل عرضه غذاهای دریایی ارائه نمایند. در کشور ما نظر به فراهم بودن شرایط کشت و پرورش این صدف ها و وجود گونه های بومی، آگاهی از چگونگی پرورش آن ها و اقدام برای راه اندازی و حمایت از این صنعت ضروری به نظر می رسد. این مقاله بمنظور کمک به صنعت آبزی پروری و شناسایی تاثیرات زیست محیطی، مزایا و محدودیت های پرورش صدف های خوراکی ارائه می گردد و نقش آن ها را در تامین پروتئین حیوانی، بهبود شرایط زیست محیطی، اشتغال زایی و ارزآوری نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.