تغییرات برخی شاخص های بیوشیمیایی و رویشی در توده های اسفناج بومی ایران (Spinacea oleracea L) در پاسخ به مقادیر مختلف آهن در محلول غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات برخی شاخص های بیوشیمیایی و رویشی در توده های اسفناج بومی ایران (Spinacea oleracea L) در پاسخ به مقادیر مختلف آهن در محلول غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات برخی شاخص های بیوشیمیایی و رویشی در توده های اسفناج بومی ایران (Spinacea oleracea L) در پاسخ به مقادیر مختلف آهن در محلول غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات برخی شاخص های بیوشیمیایی و رویشی در توده های اسفناج بومی ایران (Spinacea oleracea L) در پاسخ به مقادیر مختلف آهن در محلول غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات برخی شاخص های بیوشیمیایی و رویشی در توده های اسفناج بومی ایران (Spinacea oleracea L) در پاسخ به مقادیر مختلف آهن در محلول غذایی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

این آزمایش با هدف بررسی شاخص های بیوشیمیایی و رویشی برخی توده های اسفناج بومی ایران، در پاسخ به مقادیر مختلف آهن در محلول غذایی انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی، با تیمار توده های اسفناج بومی ایران (شامل همدان به عنوان شاهد، ورامین ۸۸ و شیروان) و مقادیر مختلف آهن از منبع Fe- EDTA در محلول غذایی کوپر در ۵ سطح (۱۲ میلی گرم در لیتر به عنوان سطح پایه محلول غذایی و مقادیر ۳ ، ۶ ، ۹ ، ۱۵ میلی گرم بر لیتر آهن) در سه تکرار (هر تکرار شامل ۲گلدان و در هر گلدان ۲ گیاه) اجرا گردید. نتایج نشان داد با افزایش مقدار آهن صفات بیوشیمیایی مورد بررسی افزایش نشان دادند به طوری که بیشترین میزان کلروفیل a و(۱۲/۱۵ میلی گرم بر گرم وزن تر)، کلروفیل b و (۳/۱۳ میلی گرم بر گرم وزن تر)، کلروفیل کل (۱۵/۳۱ میلی گرم بر گرم وزن تر)، کارتنویید (۶/۶۷ میلی گرم بر گرم وزن تر) در تیمار ۱۵ میلی گرم در لیتر آهن مشاهده شد. بیشترین میزان LSW (نسبت وزن خشک کل به سطح برگ)، کلروفیل و کارتنویید به توده همدان اختصاص داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.