بررسی عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ در استان گیلان (طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۹۲)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ در استان گیلان (طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۹۲) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ در استان گیلان (طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۹۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ در استان گیلان (طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۹۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ در استان گیلان (طی سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۹۲) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

هدف اصلی این پژوهش بررسی عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ در استان گیلان طی دوره زمانی ۱۳۸۱ تا ۱۳۹۲ می باشد. برای این منظور از روش رگرسیون چند متغیره (MVREG) استفاده شده است. مدل اقتصاد سنجی این مطالعه با استفاده از نرم افزار STATA تخمین زده شده است. در این مطالعه میزان تاثیر قیمت گوشت مرغ و قیمت گوشت گوسفند، به عنوان کالای جانشین، و قیمت نهادههای تولید (ذرت،کنجاله ی سویا) برتولید گوشت مرغ مورد بررسی قرارگرفته است. نتایج این پژوهش نشان میدهد که قیمت مرغ دارای رابطه ی مثبت و معناداری با تولید می باشد، قیمت گوسفند و قیمت کنجاله ی سویا با تولید دارای رابطه ی منفی و معناداری می باشند، قیمت ذرت دارای رابطه مثبت و بی معنی می باشد. از آنجایی که گوشت مرغ یکی از کالاهای ضروری در سبد مصرفی خانوارها می باشد، اطلاع از عوامل موثر بر تولید آن و اعمال درست سیاست های اقتصادی در این زمینه اهمیت زیادی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.