بررسی تأثیر پوشش های پلیمر زیستی و رسی بر درصد جوانهزنی و شاخصهای فیزیولوژیکی بذر شبدر (Trifolium alexandrinum) برسیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر پوشش های پلیمر زیستی و رسی بر درصد جوانهزنی و شاخصهای فیزیولوژیکی بذر شبدر (Trifolium alexandrinum) برسیم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر پوشش های پلیمر زیستی و رسی بر درصد جوانهزنی و شاخصهای فیزیولوژیکی بذر شبدر (Trifolium alexandrinum) برسیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر پوشش های پلیمر زیستی و رسی بر درصد جوانهزنی و شاخصهای فیزیولوژیکی بذر شبدر (Trifolium alexandrinum) برسیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر پوشش های پلیمر زیستی و رسی بر درصد جوانهزنی و شاخصهای فیزیولوژیکی بذر شبدر (Trifolium alexandrinum) برسیم :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

استفاده از پوششهای مختلف برای بذر امری است که در سالهای متمادی به دلیل افزایش کیفیت بذر، درصد جوانه زنی و بهبود رشد گونه های زراعی و مرتعی مورد پژوهش قرار گرفته است. این تحقیق به منظور شناخت اثر روشهای مختلف پوشش دهی بذر بر درصد جوانه زنی گونه علوفه ای شبدر برسیم یا شبدر مصری (Trifolium alexandrinum) انجام شد. تیمار پوشش ایجاد شده در هفت سطح شاهد بدون پوشش (control) ماده با پایه هیدروژل زیستی (H) ماده با پایه هیدروژل – رسی در سه شکل پوشش دهی متفاوت (HB1,HB2,HB3) ماده با پایه زیستی نشاسته (S) و ماده با پایه نشاسته – رسی (SB) استفاه گردید. طی آزمون صفت سرعت جوانه زنی اندازه گیری گردید و در پایان روز چهاردهم شاخص های طول ساقه، طول ریشه، وزن تر و خشک کل گیاه بررسی شد. این طرح در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج در مورد صفت درصد جوانه زنی نشان دهنده برتری پوشش با پایه هیدروژل رسی (HB) و ماده با پایه نشاسته – رسی (SB) نسبت به سایر تیمارها بود. پوشش ماده با پایه هیدروژل – رسی (HB1) در مورد سه شاخص، وزن تر، وزن خشک و طول ساقه نسبت به شاهد به طور معناداری (p<0/05) اختلاف داشته و افزایش نشان داد. سایر پوشش ها نیز در برخی شاخص های فیزیولوژیکی تفاوت معناداری (P<0/.05) نسبت به شاهد بدون پوشش نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.