بررسی تاثیر آللوپاتیکی گیاه شیرین بیان بر مولفه های جوانه زنی گیاه کاهو و شاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر آللوپاتیکی گیاه شیرین بیان بر مولفه های جوانه زنی گیاه کاهو و شاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر آللوپاتیکی گیاه شیرین بیان بر مولفه های جوانه زنی گیاه کاهو و شاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر آللوپاتیکی گیاه شیرین بیان بر مولفه های جوانه زنی گیاه کاهو و شاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر آللوپاتیکی گیاه شیرین بیان بر مولفه های جوانه زنی گیاه کاهو و شاهی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این آزمایشگیاه شیرین بیان از مراتع استان خراسان در مرحله گلدهی جمع آوری شد. اندام گیاهی شیرین بیان پس از خشک نم دن با کمک آسیاب پودر گردیدند. رقت های مختلف ۰ و ۲۰ و ۴۰ و ۶۰ و ۸۰ و ۱۰۰ درصد از غلظت مادر ( ۱۰ درصد) با کمک آب مقطر تهیه شد. این بصورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی اجرا شد. از روز دوم تعداد بذور جوانه زده ثبت گردید. در انتهای روز هفتم برخی صفات جوانه زنی محاسبه شد. آنالیز داده ها نشان داد اثر نوع گیاه و غلظت های مختلف گیاه تیمار و برهمکنش آن ها بر صفات درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول گیاهچه و بنیه بذر معنی دار بود. در این مطالعه کاهو دارای حساسیت بیشتری به غلظت های مختلف گیاه شیرین بیان بود. طول گیاهچه، درصد و سرعت جوانه زنی و بنیه بذر کاهو با افزایش غلظت عصاره ها در گیاه تیمار نسبت به شاهد کاهش نشان داد. هم چنین غلظت های ۲۰ و ۴۰ و ۶۰ درصد عصاره شیرین بیان اثر تحریک کنندگی بر طول گیاهچه شاهی داشتند. در حالی که غلظت ۱۰۰ درصد اثر بازدارندگی داشت. در این مطالعه غلظت های ۲۰ و ۴۰ و ۶۰ درصد عصاره شیرین بیان اثر تحریک کنندگی بر طول گیاهچه شاهی داشتند. در حالی که در غلظت ۱۰۰ درصد، اثر بازدارندگی مشاهده شد. در این مطالعه غلظت های مختلف عصاره این گیاه اثر معنی داری بر صفات سرعت و درصد جوانه زنی شاهی نداشتند. غلظت های مختلف عصاره شیرین بیان در غلظت ۲۵ و ۱۰۰ درصد به ترتیب دارای اثر تحریک کنندگی و بازدارندگی برمولفه بنیه بذر شاهی بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.