اثر انواع مختلف کودهای ورمی کمپوست بر صفات مرفولوشیکی گیاه ضنبلیله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر انواع مختلف کودهای ورمی کمپوست بر صفات مرفولوشیکی گیاه ضنبلیله دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر انواع مختلف کودهای ورمی کمپوست بر صفات مرفولوشیکی گیاه ضنبلیله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر انواع مختلف کودهای ورمی کمپوست بر صفات مرفولوشیکی گیاه ضنبلیله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر انواع مختلف کودهای ورمی کمپوست بر صفات مرفولوشیکی گیاه ضنبلیله :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور مطالعه اثر کودهای مختلف ورمی کمپوست بر برخی صفات مورفولوژیک گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella foenum) آزمایشی به صورت گلدانی در گلخانه روباز تحقیقاتی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه گنبد کاووس به صورت طرح کاملا تصادفی در ۴ تکرار در سال ۱۳۹۲اجرا شد. تیمارها شامل شاهد (خاک زراعی) و ورمی کمپوست های حاصل از کاه خالص کود اسبی، کود گوسفندی، ۷۵ درصد کود اسبی+ ۲۵ درصد کاه، ۵۰ درصد کود اسبی+ ۵۰ درصد کاه، ۲۵ درصد کود مرغی+ ۷۵ درصد کاه، ۵۰ درصد کود گوسفندی+ ۵۰ درصد کاه، ۷۵ درصد کود گوسفندی + ۲۵ درصد کاه، ۵۰ درصد کود گوسفندی+ ۵۰ درصد یونجه، ۲۵ درصد کود گاوی+ ۷۵ درصد برگ نخل، ۵۰ درصد کود گاوی+ ۵۰ درصد برگ نخل و ۷۵ درصد کود گوسفندی+ ۲۵ درصد یونجه در نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد صفات ارتفاع، وزن خشک برگ، وزن خشک ریشه، وزن خشک ساقه، تعداد شاخه جانبی، عملکرد بیولوژیک، تعداد روز تا گلدهی، شاخص سطح برگ قبل و بعد گلدهی به طور معنی داری در سطح یک درصد تحت تاثیر تیمارهای مختلف کود ورمی کمپوست در این آزمایش قرار گرفتند. ورمی کمپوست ۷۵ درصد گوسفندی+ ۲۵ درصد یونجه (۰/۸۲ گرم) ۷۵درصد گوسفندی+ ۲۵ درصد کاه (۰/۶۱ گرم) و ۲۵ درصد گاوی+ ۷۵ درصد نخل (۱/۰۲ گرم) به ترتیب بیشترین تاثیر افزایشی بر وزن خشک برگ، وزن خشک ریشه و وزن خشک ساقه را داشتند. ورمی کمپوست ۷۵ درصد گوسفندی+ ۲۵ درصد یونجه بر شاخص سطح برگ قبل از گلدهی و ورمی کمپوست ۵۰ درصد گوسفندی+ ۵۰ درصد یونجه بر شاخص سطح برگ بعد از گلدهی بیشترین تاثیر را نشان داد. ورمی کمپوست ۵۰ درصد گاوی+ ۵۰ درصد نخل و ورمی کمپوست ۷۵ درصد اسبی+ ۲۵ درصد کاه سبب افزایش عملکرد بیولوژیک و ارتفاع گیاه شد. در این مطالعه بیشترین تعداد شاخه جانبی گیاه مربوط به تیمار ورمی کمپوست گوسفندی خالص بود. بیشترین تعدادروز تا گلدهی در تیمار شاهد بدست آمد. این مطالعه نشان داد که با کاربرد ورمی کمپوست تعداد روز تا گلدهی در گیاه شنبلیله در تمام تیمارها نسبت به شاهد کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.