اثر انواع کودهای مختلف ورمی کمپوست بر بعضی صفات فیزیولوژیکی گیاه دارویی شنبلیله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر انواع کودهای مختلف ورمی کمپوست بر بعضی صفات فیزیولوژیکی گیاه دارویی شنبلیله دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر انواع کودهای مختلف ورمی کمپوست بر بعضی صفات فیزیولوژیکی گیاه دارویی شنبلیله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر انواع کودهای مختلف ورمی کمپوست بر بعضی صفات فیزیولوژیکی گیاه دارویی شنبلیله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر انواع کودهای مختلف ورمی کمپوست بر بعضی صفات فیزیولوژیکی گیاه دارویی شنبلیله :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

به منظور بررسی کارآیی کودهای مختلف ورمی کمپوست بر روی خصوصیات کیفی شنبلیله، آزمایشی گلدانی به صورت طرح کاملا تصادفی در ۴ تکرار در گلخانه روباز دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه گنبد کاووس به اجرا درآمد. تیمارها شامل عدم کاربرد کود ورمی کمپوست (خاک مزرعه به عنوان شاهد)، کاه خالص، کود اسبی، کود گوسفندی، ۷۵ درصد کود اسبی+ ۲۵ درصد کاه، ۵۰ درصد کود اسبی+ ۵۰ درصد کاه، ۲۵ درصد کود مرغی+ ۷۵ درصد کاه، ۵۰ درصد کود گوسفندی + ۵۰ درصد کاه، ۷۵ درصد کود گوسفندی + ۲۵ درصد کاه، ۵۰ درصد کود گوسفندی + ۵۰ درصد یونجه، ۲۵ درصد کود گاوی + ۷۵ درصد برگ نخل، ۵۰ درصد کود گاوی + ۵۰ درصد برگ نخل و ۷۵ درصد کود گوسفندی+ ۲۵ درصد یونجه بود. ورمی کمپوست به میزان ۱۵ درصد وزنی (w/w) در گلدان پنج کیلویی با ابعاد به قطر ۱۵ سانتی متر و عمق ۲۵ سانتی متر به خاک گلدان اضافه و تعداد ۴ بوته نگه داشته شد. نتایج نشان داد صفات مورد بررسی به طور معنی داری تحت تاثیر تیمارهای مختلف ورمی کمپوست نسبت به تیمار شاهد قرار گرفتند. ورمی کمپوست ۷۵ درصد گوسفندی+ ۲۵ درصد کاه بیشترین تاثیر معنی دار بر محتوی کلروفیل a و کل قبل و بعد گلدهی و شاهد کمترین مقدار را داشت. بیشترین و کمترین مقدار کلروفیل b قبل گلدهی در تیمار ۵۰ درصد گوسفندی+ ۵۰ درصد یونجه و کود اسبی را داشت در حالی که در مرحله بعد گلدهی تیمار ۵۰ درصد گاوی + ۵۰ درصد نخل بیشترین و تیمار شاهد کمترین مقدارکلروفیل b را داشت. محتوای آب نسبی در قبل و بعد گلدهی در شاهد و کاه خالص بالاترین و در ۲۵ درصد گاوی+ ۷۵ درصد نخل گوسفندی کمترین مقدار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.