سنجش میزان رقابتپذیری کنجد صادراتی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش میزان رقابتپذیری کنجد صادراتی ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش میزان رقابتپذیری کنجد صادراتی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش میزان رقابتپذیری کنجد صادراتی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش میزان رقابتپذیری کنجد صادراتی ایران :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

کنجد گیاهی است دارای غنای غذایی بالا که در ایران از دیرباز ( ۴ هزار سال پیش)کشت میشده است.بررسی آمارهای تولیدی نشان میدهد که در برخی از استانهای ایران که به کشت این محصول میپردازند (مانند فارس) کشاورزان به میانگین عملکردی بالاتر از دو برابر میانگین عملکرد جهانی دست یافته اند. در مجموع با توجه به مقاومت این گیاه به کمآبی و شوری آب و قدمت بالای تولید در کشورمان، ایران یکی از بهترین مناطق برای کشت این محصول است. ولی آمار صادرات ایران طی سالهای ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۳ نشان میدهد این کشور سهمی ناچیز از بازار جهانی (کمتر از یک درصد) را به خود اختصاص داده است. شرایط بهینه ی تولید و سهم ناچیز در بازار جهانی این نکته را میرساند که سیاستهای تجاری و نه سیاستهای تولیدی، منجر به وضع موجود شده است. بنابراین باید دید جایگاه ایران در بین کشورهای منطقه و جهان به چه صورتی است و همچنین از ساختار بازار آگاهی پیدا کرد. در این تحقیق با استفاده از دادههای سری زمانی صادرات ایران و سایر کشورها، نوع بازار جهانی کنجد تعیین میگردد و متناسب با آن سیاستهای تجاری مناسب جهت ارتقاءجایگاه ایران ارائه خواهد شد. نتایج نشان میدهند که کشورهای هند، نیجریه، اتیوپی و سودان عمده رقبای ایران میباشند و ایران باید جهت ایفای نقش بهتر در این بازار به اصلاح سیاستهای تجاری بپردازد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.