تأثیر شیوه های متفاوت تمرین بدنی، ذهنی و ترکیبی بر عملکرد مهارت پرتاب از بالای شانه کودکان مبتلا به اختلال هماهنگی رشدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر شیوه های متفاوت تمرین بدنی، ذهنی و ترکیبی بر عملکرد مهارت پرتاب از بالای شانه کودکان مبتلا به اختلال هماهنگی رشدی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر شیوه های متفاوت تمرین بدنی، ذهنی و ترکیبی بر عملکرد مهارت پرتاب از بالای شانه کودکان مبتلا به اختلال هماهنگی رشدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر شیوه های متفاوت تمرین بدنی، ذهنی و ترکیبی بر عملکرد مهارت پرتاب از بالای شانه کودکان مبتلا به اختلال هماهنگی رشدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر شیوه های متفاوت تمرین بدنی، ذهنی و ترکیبی بر عملکرد مهارت پرتاب از بالای شانه کودکان مبتلا به اختلال هماهنگی رشدی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

هدف از تحقیق حاضر مقایسه تأثیر تمرین ذهنی، بدنی و ترکیبی بر عملکرد مهارت پرتاب از بالای شانه کودکان دچار اختلال هماهنگی رشدی است. به این منظور ۳۰ دانش آموز پسر راست است با دامنه سنی ۶ تا ۷ سال انتخاب، و در این پژوهش شرکت داده شدند. و بر اساس معیارهای واحد تحقیق و نمرات پیش باز کند در سه گروه تمرین بدنی (۱۰ نفر)، تمرین ذهنی (۱۰ نفر) و ترکیبی (۱۰ نفر) قرار گرفتند. آزمودنی ها به مدت شش هفته و هر هفته سه جلسه به تمکین خاص خود مشغول بودند همچنین در پایان از آنها پس آزمونی مشابه با پیش آزمون به عمل آمد. به منظور تجزیه و تحلیل آماری داده ها از آزمون لون، تی هم بسته، تحلیل واریانس یک طرفه، آزمون تعقیبی توکی استفاده شد. هستی و تحلیل آماری نشان داد گروه تمرین ذهنی نسبت به پیش ازمون پیشرفت کرده بودند (p<0/05) و گروه تمرین بدنی نسبت به گروه تمرین ذهنی عملکرد بهتری داشتند (p<0/05). همچنین گروه ترکیبی نسبت به دو گروه دیگر نتایج بهتری را کسب کرده بودند (p<0/05). از این راه، نتایج تحقیق نشان می دهد، ترتیب تمرین بدنی و تمرین ذهنی در افراد مبتلا به اختلال هماهنگی رشدی به بیشترین میزان عملکرد منجر می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.