تاثیر هشت هفته تمرینات فرانکل بر سرعت راه رفتن و برخاستن و رفتن در مردان مبتلا به بیماری مولتیپل اسکلرزیس(MS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر هشت هفته تمرینات فرانکل بر سرعت راه رفتن و برخاستن و رفتن در مردان مبتلا به بیماری مولتیپل اسکلرزیس(MS) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر هشت هفته تمرینات فرانکل بر سرعت راه رفتن و برخاستن و رفتن در مردان مبتلا به بیماری مولتیپل اسکلرزیس(MS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر هشت هفته تمرینات فرانکل بر سرعت راه رفتن و برخاستن و رفتن در مردان مبتلا به بیماری مولتیپل اسکلرزیس(MS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر هشت هفته تمرینات فرانکل بر سرعت راه رفتن و برخاستن و رفتن در مردان مبتلا به بیماری مولتیپل اسکلرزیس(MS) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

مولتیپل اسکلرزیس (MS)یک بیماری مزمن و پیشرونده و تخریب کننده سیستم عصبی مرکزی می باشد که قطعات متعدد دمیلینه شدن حاصل از بیماری، سرتاسر ماده سفید را فرا می گیرد و عملکرد حسی و حرکتی را تحت تأثیر قرار می دهد. این بیماری غیرقابل پیش بینی و یکی از مهم ترین بیماری های تغییر دهند و زندگی فرد می باشد، بنابراین هدف از پژوهش حاضر تأثیر تمرینات فرانکل و راه رفتن، برخاستن و رفتن و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلرزیس می باشد. آزمودنی های این پژوهش ۳۰ و سه بیمار مبتلا به مولتیپل اسکلرزیس بودند که به صورت ساده و هدفمند انتخاب و به دو گروه تجربی و کنترل تقسیم شدند. پس از چند جلسه آشناسازی بیماران گروه تجربی با اهداف و روش مداخله،برنامه تمرینات فرانکل به مدت هشت هفته هفته ای سه جلسه و جلسه ای ۳۰ انجام شد. اما برای گروه کنترل مداخله ای صورت گرفت. جهت جمع آوری داده ها از پرسش نامه ای های اطلاعات دموگرافیک و از آزمون های ۱۰ متر راه رفتن و آزمون برخاستن و رفتن برای ارزیابی عملکرد حرکتی استفاده شد. جهت تجزیه و تحلیل آماری داده ها از نرم افزار spss نسخه ۲۰ و آزمون t زوجی استفاده شد. پس از هشت هفته تمرینات فرانکل، سرعت راه رفتن در گروه تجربی در مقایسه با گروه کنترل به طور معنی داری بهبودی یافت (p<0/001). اما با وجود بهبود تراز آن برخاستند و رفتن در گروه تجربی در مقایسه با گروه کنترل، از لحاظ آماری تغییرات معنی داری در آزمون برخاستن و رفتن (۰/۰۰۷) مشاهده نشد. نتایج تحقیق نشان داد که تمرینات فرانکل سرعت راه رفتن و برخاستن و رفتن بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلرزیس را بهبود می بخشد. لذا با توجه به ساده بودن و ایمن بودن تمرینات فرانکل، این تمرینات به بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلرزیس پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.