ذهنیت فلسفی و تأثیر نگرش به شیوه های نوین تدریس بر بهبود سوادخواندن و نوشتن (مطالعه موردی:پایه های اول و دوم و سوم ابتدایی زاهدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ذهنیت فلسفی و تأثیر نگرش به شیوه های نوین تدریس بر بهبود سوادخواندن و نوشتن (مطالعه موردی:پایه های اول و دوم و سوم ابتدایی زاهدان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ذهنیت فلسفی و تأثیر نگرش به شیوه های نوین تدریس بر بهبود سوادخواندن و نوشتن (مطالعه موردی:پایه های اول و دوم و سوم ابتدایی زاهدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ذهنیت فلسفی و تأثیر نگرش به شیوه های نوین تدریس بر بهبود سوادخواندن و نوشتن (مطالعه موردی:پایه های اول و دوم و سوم ابتدایی زاهدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ذهنیت فلسفی و تأثیر نگرش به شیوه های نوین تدریس بر بهبود سوادخواندن و نوشتن (مطالعه موردی:پایه های اول و دوم و سوم ابتدایی زاهدان) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

هدف اساسی پژوهش حاضر، بررسی رابطه روش های نوین تدریس با یادگیری و بهبود سواد خواندن و نوشتن در دانش آموزان در پایه های اول و دوم و سوم ابتدایی شهرستان زاهدان می باشد. تجزیه و تحلیل آماری اطلاعات در دو سطح توصیفی و استنباطی به انجام رسید. در سطح توصیفی از میانگین و انحراف معیار و در سطح استنباطی از آزمون همبستگی و تحلیل رگرسیون گام به گام استفاده گردید. نتایج حاصل نشان می دهد که بین استفاده از روش های نوین تدریس، بهبود سوادخواندن و نوشتن و یادگیری در دانش آموزان رابطه معناداری وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.