بررسی میزان افسردگی، هیجان خو اهی و پرخاشگری به عنوان پیش بین های مصرف مواد مخدر در نوجوانان پسر شهرستان نطنز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان افسردگی، هیجان خو اهی و پرخاشگری به عنوان پیش بین های مصرف مواد مخدر در نوجوانان پسر شهرستان نطنز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان افسردگی، هیجان خو اهی و پرخاشگری به عنوان پیش بین های مصرف مواد مخدر در نوجوانان پسر شهرستان نطنز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان افسردگی، هیجان خو اهی و پرخاشگری به عنوان پیش بین های مصرف مواد مخدر در نوجوانان پسر شهرستان نطنز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان افسردگی، هیجان خو اهی و پرخاشگری به عنوان پیش بین های مصرف مواد مخدر در نوجوانان پسر شهرستان نطنز :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف از پژوهش حاضر بررسی میزان افسردگی، هیجان خواهی و پرخاشگری به عنوان پیش بین های مصرف مواد مخدر در نوجوانان پسر شهرستان نطنز بود. افراد مورد مطالعه در این پژوهش شامل ۱۲ نوجوان معتاد و ۱۲ نوجوان غیر معتاد بود. برای انتخاب نمونه معتاد از نمونه گیری در دسترس و برای انتخاب نمونه غیرمعتاد از روش نمونه گیری تصادفی استفاده شد. ابزار اندازه گیری شامل پرسشنامه های افسردگی بک (بک، ۱۹۶۱) و پرخاشگری آیزنک (آیزنک، ۱۹۷۴) و هیجان خواهی زاکرمن (زاکرمن،۱۹۶۸) بود. از آمار توصیفی و روش تحلیل واریانس چند متغیره برای تحلیل داده ها استفاده شد. نتایج به دست آمده تمام فرضیه های این پژوهش را تایید کرد و نشان داد که وابستگی به مواد مخدر در نوجوانان را می توان بر اساس متغیرهای پژوهش پیش بینی نمود.هدف از پژوهش حاضر بررسی میزان افسردگی، هیجان خواهی و پرخاشگری به عنوان پیش بین های مصرف مواد مخدر در نوجوانان پسر شهرستان نطنز بود. افراد مورد مطالعه در این پژوهش شامل ۱۲ نوجوان معتاد و ۱۲ نوجوان غیر معتاد بود. برای انتخاب نمونه معتاد از نمونه گیری در دسترس و برای انتخاب نمونه غیرمعتاد از روش نمونه گیری تصادفی استفاده شد. ابزار اندازه گیری شامل پرسشنامه های افسردگی بک (بک، ۱۹۶۱) و پرخاشگری آیزنک (آیزنک، ۱۹۷۴) و هیجان خواهی زاکرمن (زاکرمن،۱۹۶۸) بود. از آمار توصیفی و روش تحلیل واریانس چند متغیره برای تحلیل داده ها استفاده شد. نتایج به دست آمده تمام فرضیه های این پژوهش را تایید کرد و نشان داد که وابستگی به مواد مخدر در نوجوانان را می توان بر اساس متغیرهای پژوهش پیش بینی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.