بررسی و مقایسه تأثیر بازخورد فراشناختی و بازخورد شناختی و بازخورد از طریق تکنیک سوال کوتاه بر مهارت حل مسأله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه تأثیر بازخورد فراشناختی و بازخورد شناختی و بازخورد از طریق تکنیک سوال کوتاه بر مهارت حل مسأله دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه تأثیر بازخورد فراشناختی و بازخورد شناختی و بازخورد از طریق تکنیک سوال کوتاه بر مهارت حل مسأله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه تأثیر بازخورد فراشناختی و بازخورد شناختی و بازخورد از طریق تکنیک سوال کوتاه بر مهارت حل مسأله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه تأثیر بازخورد فراشناختی و بازخورد شناختی و بازخورد از طریق تکنیک سوال کوتاه بر مهارت حل مسأله :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

این پژوهش با هدف بررسی تاثیر بازخورد فراشناختی، شناختی، و بازخورد از طریق تکنیک سؤال کوتاه بر یادگیری، یادداری و مهارت حل مسئله دانش آموزان دوم راهنمایی صورت گرفت. روش این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه اجرا شبه آزمایشی با پیش آزمون- پس آزمون با سه گروه است. جامعه آماری مورد مطالعه دانش آموزان دختر سال دوم راهنمایی مدارس شهرستان کرمانشاه در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ و نمونه مورد مطالعه ۵۹ نفر از دانش آموزان این جامعه آماری است که به روش نمونه گیری گروه های در دسترس (نمونه گیری هدفمند) انجام شد. گروه های آزمایش به تفکیک ۱۸ نفر که بازخورد فراشناختی, ۲۰ نفر که بازخورد شناختی, ۲۱ نفر که بازخورد از طریق تکنیک سؤال کوتاه دریافت کردند. هر سه گروه طی ۱۰ جلسه توسط یک مربی و با یک روش تدریس آموزش دیدند و در مرحله دریافت بازخورد، بازخوردهای متفاوت می دیدند. ابزار اندازه گیری متغیرهای مورد مطالعه پژوهش مورد نظرآزمون استاندارد حل مسئله هپنر بود. پرسشنامه ی مهارت حل مسئله هپنر بلافاصله بعد از اعمال روش اجرا شد. سپس فرضیات تحقیق با استفاده از آمار استنباطی شامل تجزیه و تحلیل یکطرفه واریانس, تحلیل کوواریانس و برای مقایسه عملکرد بین گروه ها از مقایسه زوجی (ال اس دی) استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان داد که بازخورد فراشناختی بر مهارت حل مسئله دانش آموزان تأثیر زیادی دارد.. بین دانش آموزان سه گروه از نظر مهارت در حل مساله تفاوت معنادار وجود دارد (sig=0/038 و F=3.5). تاثیر نوع بازخورد در این زمینه معنادار (Sig=0/038 و F=3.5 می باشد و ضریب مجذور اتا شدت این تاثیر را در حد ۰/۱۱۰ برآورد می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.