بررسی میزان شیوع استفاده از تلفن همراه و تأثیر آن بر مهارت های اجتماعی و خودپنداره ی دانش آموزان دبیرستانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان شیوع استفاده از تلفن همراه و تأثیر آن بر مهارت های اجتماعی و خودپنداره ی دانش آموزان دبیرستانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان شیوع استفاده از تلفن همراه و تأثیر آن بر مهارت های اجتماعی و خودپنداره ی دانش آموزان دبیرستانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان شیوع استفاده از تلفن همراه و تأثیر آن بر مهارت های اجتماعی و خودپنداره ی دانش آموزان دبیرستانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان شیوع استفاده از تلفن همراه و تأثیر آن بر مهارت های اجتماعی و خودپنداره ی دانش آموزان دبیرستانی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

تحقیق حاضر با هدف بررسی میزان شیوع استفاده از تلفن همراه و ارتباط آن با مهارت های اجتماعی و خود پنداره یدانش آموزان دبیرستانی شهر اراک انجام گردیده است. باتوجه به هدف مزبور از طرح تحقیق علی- مقایسه ای استفاده و قرضهای تحقیق تدوین گردیده است. این پژوهش در دو مرحله انجام گرفته است. در مرحله ی اول ۲۰۰ دانش آموز دوره ی متوسطهشهر اراک از طریق روش تصادفی پوشه ای انتخاب شدند. سپس ۲۰ کاربر تلفن همراه و ۲۰ غیرکاربر به وسیله ی مشخصاتجمعیت شناختی همتاسازی شدند.برای جمع آوری داده ها از پرسش نامه ی مشخصات جمعیت شناختی، پرسش نامه ی بلوغ اجتماعی رائو و مقیاس پودپنداره یتنسی بهره گرفته شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی برای محاسبه توزیع فراوانی و درصد و آمار استنباطی(آزمون t مستقل، آزمون u -امان و تینی و تحلیل واریانس دو راهه) استفاده شد. تحلیل داده ها نشان داد که شیوع استفاده ازتلفن همراه در نمونه ۶۳ % می باشد و بین این میزان در دختران و پسران تفاوت معنادارا وجود ندارد. بین مهارت ها اجتماعیکاربران و غیرکاربران تلفن همراه تفاوت معنی دارا دارد. به سخن دیگر استفاده کنندگان به طور معناداری از مهارت هایاجتماعی پایین تری برخوردارند. بین میزان پودپنداره ی کاربران و غیرکاربران تفاوت معنی دارا وجود ندارد.براین اساس پیشنهاد می شود در زمینه حل مشکلا اضراد در حیهه ارتباطا امتماعی به نقش استفاده از ضن آورا ها اا مدیادارتباطی در روابط اضراد تومه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.