مدلسازی سطح پاسخ جهت بهینهسازی شرایط حذف رنگ رودامین B از محلولهای آبی با استفاده از تفاله چای قلیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی سطح پاسخ جهت بهینهسازی شرایط حذف رنگ رودامین B از محلولهای آبی با استفاده از تفاله چای قلیایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی سطح پاسخ جهت بهینهسازی شرایط حذف رنگ رودامین B از محلولهای آبی با استفاده از تفاله چای قلیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی سطح پاسخ جهت بهینهسازی شرایط حذف رنگ رودامین B از محلولهای آبی با استفاده از تفاله چای قلیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی سطح پاسخ جهت بهینهسازی شرایط حذف رنگ رودامین B از محلولهای آبی با استفاده از تفاله چای قلیایی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

دراین مطالعه ازروش رویه پاسخ جهت بهینه سازی شرایط حذف رنگ رودامین RB B ازمحلولهای ابی ازطریق جذب سطحی آن برروی تفاله چای قلیایی ATW استفاده شد ازمایشها براساس طرح باکس – بنکن با سه فاکتور ازمایشی شامل مقدارجاذب g/l 1/2-0/4 زمان تماس ۳۰-۱۵۰ دقیقه و PH 3-9 انجام شدند و غلظت MG/l 5 رودامین B به عنوان فاکتور ثابت درنظرگرفته شد نتایج تجزیه رگرسیونی مطابقت خوبی داده های تجربی بازده فرایند حذف رنگ را بایک مدل سطح پاسخ مرتبه دوم نشان داد اماره های ضریب تعیین ۰/۹۹۷۳ R2 نسبت فیشر ۲۰۶/۶ و r2 تنظیم شده ۰/۹۹۳۸ سطح بالای معنی دار بودن مدل توسعه یافته را تایید نمود براساس مدل شرایط بهینه حذف رنگ رودامین B به وسیله ت فاصله چای قلیایی به صورت مقدار جاذب ۱/۲G/L زمان ت ماس ۱۲۰دقیقه و PH=3 بابازده حذف ۹۱درصد پیش بینی شد با انجام ازمون تجربی درشرایط بهینه بازده حذف رنگ ۸۹درصد حاصل گردید که موید توان بالای روش سطح پاسخ برای بهینه سازی فرایند حذف رنگ RB به وسیله ATW بود مطالعات سینتیکی نشان داد که جذب سطحی rB برروی ATW ازمدل سینتیکی شبه مرتبه دوم تبعیت می کند مکانیزم فرایند جذب سطحی رودامین B برروی تفاله چای قلیایی نیز به وسیله مدل نفوذدرون ذرات تعیین شد دراین مطالعه همچنین معادلات ایزوترم های جذب سطحی لانگمویر و فرندلیچ برای توصیف داده های تجربی جذب سطحی مورد استفاده قرارگرفتند و نتایج نشان داد که معادله فروندلیچ ازمطابقت بیشتری با داده های تعادلی سیستم RB-ATW برخوردار است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.