بررسی کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی بهعنوان نگهدارنده طبیعی درمحصولات گوشتی برای مقابله با میکروارگانیسمهای عامل فسادخصوصاً کلستریدیوم پرفرینجنس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی بهعنوان نگهدارنده طبیعی درمحصولات گوشتی برای مقابله با میکروارگانیسمهای عامل فسادخصوصاً کلستریدیوم پرفرینجنس دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی بهعنوان نگهدارنده طبیعی درمحصولات گوشتی برای مقابله با میکروارگانیسمهای عامل فسادخصوصاً کلستریدیوم پرفرینجنس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی بهعنوان نگهدارنده طبیعی درمحصولات گوشتی برای مقابله با میکروارگانیسمهای عامل فسادخصوصاً کلستریدیوم پرفرینجنس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی بهعنوان نگهدارنده طبیعی درمحصولات گوشتی برای مقابله با میکروارگانیسمهای عامل فسادخصوصاً کلستریدیوم پرفرینجنس :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

افزایش اگاهی جامعه دررابطه با خطرات بالقوه موادافزودنی شیمیایی و تبلیغات جدی برعلیه این گونه مواد به حدی بوده است که اکثرمصرف کنندگان تمایل به خرید محصولات حاوی برچسب افزودنی های طبیعی هستند دراین میان استفاده ازنگهدارنده های طبیعی میتواند ضمن افزایش عمرنگهداری محصول سیب افزایش ارزش تغذیه ایموادغذایی گردد هدف اصلی این تحقیق عبارتندازبررسی امکان استفاده ازموادگیاهی طبیعی اسانس روغنی گیاهان به عنوان نگهدارنده طبیعی برای مقابله با میکروارگانیسم های عامل فسادوبیماری زا درمحصولات گوشتی خصوصا سوسیس و کالباس بوده لذا با بررسی های صورت گرفته درکتب استانداردها و مراجع ذیصلاح انتخاب موادازمایشات صورت پذیرفت که درمورد سوشه های میکروبی نهایتا میکروارگانیسم های استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت اشرشیاکلی ۱۰۷۵:H5 سالمونلااینتریدیس باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس مخمر کاندیدا البیکانس و کپک اسپرژیلوس نایجر جهت ازمونهای میکروبی تهیه گردید و درمورد اسانس های گیاهی مورد ازمون که ازنظر طعم و مزه نیز با محصول گوشتی هماهنگی دارند تعداد ۵ گیاه انتخاب کردیم کلیه مراحل کار درمحل پژوهشکده بیوتکنولوژی اصفهان و به مدت یک سال صورت پذیرفت عملیات اسانس گیری توسط دستگاه کلونجر انجام و پس ازازمایش دیسک دیفیوژن جهت تعیین خواص ضدمیکروبی گیاهان مشخص شد میکروارگانیسم ها ازنظر مقاومت نسبت به اسانسهای گیاهی متفاوت بوده و باکتریها گرم مثبت و گرم منفی نسبتب ه قارچها مقاوم تر بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.