تاثیر سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان آغازگر الحاقی بر ویژگیهای شیمیایی (ازت آزاد ،رطوبت،چربی و pH) ارگانولپتیکی و لیپولیز پنیر UF


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان آغازگر الحاقی بر ویژگیهای شیمیایی (ازت آزاد ،رطوبت،چربی و pH) ارگانولپتیکی و لیپولیز پنیر UF دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان آغازگر الحاقی بر ویژگیهای شیمیایی (ازت آزاد ،رطوبت،چربی و pH) ارگانولپتیکی و لیپولیز پنیر UF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان آغازگر الحاقی بر ویژگیهای شیمیایی (ازت آزاد ،رطوبت،چربی و pH) ارگانولپتیکی و لیپولیز پنیر UF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان آغازگر الحاقی بر ویژگیهای شیمیایی (ازت آزاد ،رطوبت،چربی و pH) ارگانولپتیکی و لیپولیز پنیر UF :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در دو دهه گذشته استفاده از پروبیوتیک ها در مواد غذایی بخصوص در شیر و فرآورده های لبنی رو به افزایش بوده است. هدف از انجام این تحقیق بررسی تأثیر سویه پروبیوتیک بر روی خواص شیمیایی در طی تولید و نگهداری پنیر پروبیوتیکی و پنیر غیر پروبیوتیکی UF می باشد. در این مطالعه از دو نوع پنیر تولیدی،یکی به وسیله استارتر تلقیح گردید و دومی را از سویه های پروبیوتیکی لاکتو باسیلوس کازئی الحاقی استفاده در زمانهای مختلف برای بررسی میزان خواص شیمیایی نمونه برداری شد. در طی تولید پنیر پروبیوتیکی میزان درصد چربی، رطوبت، به طور معنی داری بالاتر از نمونه پنیر غیر پروبیوتیکی بوده ومیزان pH، ازت آزاد، کاهش یافت. به علاوه در ارزیابی حسی، پنیرهای تولید شده با آغازگر الحاقی پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی به مجموع نمرات بالاتری نسبت به پنیرهای شاهد نشان داده شد.درنهایت با توجه به این نتایج به نظر می رسدکه ، پنیر پروبیوتیکی تولید شده با لاکتوباسیلوس کازئی درمقایسه با پنیر uf ازکیفیت تغذیه ای بالاتری برخوردار می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.