بررسی تاثیر آموزش بر آگاهی، نگرش و عملکرد دانش آموزان دختر مقطع دبستان در مورد مصرف فست فود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر آموزش بر آگاهی، نگرش و عملکرد دانش آموزان دختر مقطع دبستان در مورد مصرف فست فود دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر آموزش بر آگاهی، نگرش و عملکرد دانش آموزان دختر مقطع دبستان در مورد مصرف فست فود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر آموزش بر آگاهی، نگرش و عملکرد دانش آموزان دختر مقطع دبستان در مورد مصرف فست فود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر آموزش بر آگاهی، نگرش و عملکرد دانش آموزان دختر مقطع دبستان در مورد مصرف فست فود :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

تغذیه یکی از عوامل موثر برای ایجاد سلامت است. امروز، مصرف فست فود به دلیل تغییر در شیوه زندگی افزایش یافته است .اینگونه غذاها هرچند پرطرفدارند اما با وجود ظاهر و طعم جذاب، نه تنها فاقد ارزش غذایی هستند بلکه عوارض گوناگونی برای سلامت دارند.این مطالعه با هدف بررسی میزان تاثیر آموزش بر آگاهی ،نگرش و عملکرد دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی شهرستان سنندج در مورد کاهش مصرف فست فود انجام پذیرفته است.مواد و روش ها: این مطالعه نیمه تجربی بر روی۶۰نفر از دانش آموزان دبستان دخترانه در دو گروه آزمایش و کنترل انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه ای شامل چهارقسمت بود سوالات زمینه ای و سوالاتی در مورد آگاهی ،نگرش و عملکرد دانش آموزان درمورد مصرف فست فود که با توجه به مطالعات قبلی طراحی شد. این پرسشنامه به صورت پیش آزمون در هر دو گروه تکمیل شد. سپس بر اساس اطلاعات به دست آمده برنامه ترویجی-آموزشی که شامل کلیپ تبلیغاتی و بروشور و مشاوره حضوری بود برای گروه آزمایش طراحی و اجرا شد و پس از سه هفته آزمون ثانویه از هر دو گروه به عمل آمد. بعد از جمع آوری اطلاعات با استفاده از آزمون فرضیه های مختلف از جمله آزمون t زوجی فرضیه ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج : بر اساس نتایج آزمون t زوجی امتیاز آگاهی و نگرش دانش آموزان گروه آزمایش بعد از آموزش به طور معنی داری افزایش یافته بود ( p=0/001) ولی میزان افزایش امتیاز عملکرد آنها معنی دارنبود(p=0/06) .در گروه کنترل هیچ تغییر معنی داری در نگرش (p=0/11)و عملکرد (p=0/68)آنها مشاهده نشد.ولی نمره آگاهی گروه کنترل به طور معنی داری افزایش یافته بود (p=0/001). با این وجود میزان افزایش آگاهی گروه آزمایش به طور معنی داری بیشتر از گروه کنترل بود(p=0/001).نتیجه گیری : برنامه آموزش تغذیه در مورد کاهش مصرف فست فود در ارتقاء دانش، نگرش و رفتار تغذیه ای دانش آموزان تحت مطالعه تأثیر مثبت داشته است. با توجه به پایین بودن سطح آگاهی، نگرش و عملکرد دانش آموزان مقطع ابتدایی و برای بهبود و اصلاح رفتار تغذیه ای آنان در مورد کاهش مصرف فست فود استفاده از برنامه آموزشی ضروری به نظر میرسد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.