تعیین خصوصیات کربن فعال تهیه شده از الیاف و هسته خرما و تاثیر آن در کاهش سختی آب آشامیدنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین خصوصیات کربن فعال تهیه شده از الیاف و هسته خرما و تاثیر آن در کاهش سختی آب آشامیدنی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین خصوصیات کربن فعال تهیه شده از الیاف و هسته خرما و تاثیر آن در کاهش سختی آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین خصوصیات کربن فعال تهیه شده از الیاف و هسته خرما و تاثیر آن در کاهش سختی آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین خصوصیات کربن فعال تهیه شده از الیاف و هسته خرما و تاثیر آن در کاهش سختی آب آشامیدنی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

کربن فعال نوعی زغال است که دارای مساحت سطح ویژه و تخلخل بسیار بالایی بوده و به عنوان جاذب (فیلتر) ناخالصیهای سیالات کاربرد وسیعی دارد. این ماده از تجزیه حرارتی مواد حاوی کربن تولید شده و تحت عملیات فعالسازی قرار میگیرد. معمولاً موادی که دارای کربن بالا هستند برای تولید کربن فعال به کار میروند. استفاده از محصولات جانبی و ضایعات کشاورزی نیز اخیرا برای تولید کربن فعال مورد استفاده قرار گرفتهاند. در این پژوهش برای تهیه کربن فعال یک راکتور بستر ثابت استوانه ای شکل طراحی و ساخته شد. سپس از الیاف و هسته خرما با فرآیند تجزیه حرارتی زغال تهیه شد و زغال بدست آمده تحت عملیات فعالسازی قرار گرفت. فعالسازی فیزیکی با استفاده از بخار آب و درون راکتور بستر ثابت استوانهای ساخته شده (در % می باشد. عدد ۲۲ % و ۳۴ مقیاس آزمایشگاهی) انجام شد.نتایج نشان داد که بازده کربن فعال تهیه شده از الیاف و هسته خرما و ۵۴۴ mg/gr یدی نمونههای کربن فعال الیاف و هسته خرما به ترتیب بدست آمد. با توجه به اعداد بدست آمده ۳۶۳ mg/gr و اینکه عدد یدی شاخصی از سطح ویژه و تخلخل کربن فعال بوده و تعیین کننده میزان توانایی کربن فعال در جذب ناخالصیها و ظرفیت آنها در نگهداری مواد میباشد. کربن فعال تهیه شده از الیاف و هسته خرما به نسبت سایر مواد کشاورزی پتانسیل خوبی برای تولید کربن فعال دارند. هر دو کربن فعال تهیه شده توانستند سختی آب را کاهش دهند و لی توانایی کربن فعال تهیه شده از الیاف بیشتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.