تاثیر کودهای شیمیایی و دامی بر صفات کمی وکیفی درکشت مخلوط زیره سبز ) Cuminum cyminum ( و اسفرزه ) Plantago ovata


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کودهای شیمیایی و دامی بر صفات کمی وکیفی درکشت مخلوط زیره سبز ) Cuminum cyminum ( و اسفرزه ) Plantago ovata دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کودهای شیمیایی و دامی بر صفات کمی وکیفی درکشت مخلوط زیره سبز ) Cuminum cyminum ( و اسفرزه ) Plantago ovata  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کودهای شیمیایی و دامی بر صفات کمی وکیفی درکشت مخلوط زیره سبز ) Cuminum cyminum ( و اسفرزه ) Plantago ovata،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کودهای شیمیایی و دامی بر صفات کمی وکیفی درکشت مخلوط زیره سبز ) Cuminum cyminum ( و اسفرزه ) Plantago ovata :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این تحقیق به منظور بررسی تاثیر کودهای شیمیایی و دامی بر عملکرد و اجزای عملکرد کشت ریزه سبز و اسفرره آزمایشی بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاور ی دانشگاه شهیدباهنر کرمان به اجرا درامد. کودها به عنوان فاکتوراصلی در دو سطح شیمیایی و تلفیق دامی و نصف شیمیایی و تراکم در ۶ سطح شامل، خالص یره، خالص اسزر ه، و )تراکم های : D125 درصد، : D250 درصد، : D375 درصد و : D4100 درصد اسزر ه( به صورت افزایشی در کش ثاب یره در نظر گرفته شدند. بر پایه نتایج بدست امده فاکتور کودی در و ن خشک تاثیر معنی داری داشت .و فاکتور تراکم در و ن خشک برای اسزر ه تاثیر معنی داری را ا خود نشان داد. همچنین اثر متقابل کود و تراکم بر درصد ماده خشک در هر دو گیاه معنی دار شد که بیشترین عملکرد یره ۴۶۱/۴۳ کیلو گرم در هکتار، اسزر ه ۵۷۷/۵۶ کیلوگرم در هکتار از کشت خالص با کود شیمیایی بدست امد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.