تحقیق ارزیابی بالینی و پاراکلینیکی ترومای سر و تدابیر درمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق ارزیابی بالینی و پاراکلینیکی ترومای سر و تدابیر درمانی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق ارزیابی بالینی و پاراکلینیکی ترومای سر و تدابیر درمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق ارزیابی بالینی و پاراکلینیکی ترومای سر و تدابیر درمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق ارزیابی بالینی و پاراکلینیکی ترومای سر و تدابیر درمانی :

در این مقاله سعی شده روش ارزیابی بالینی و پاراکلینیکی و تدابیر درمانی در مورد بیمارانی که صرفاً به دلیل تروما به سر پذیرش اورژانس گردیده اند توضیح داده شود.
قبل از توضیح اصلی بحث، لازم است که مختصری در مورد ارزیابی سطح هوشیاری، بررسی مردمک ها و معاینات نرولوژیک لازم در مورد بیماران مبتلا به ضربه به سر توضیح داده شود.
ارزیابی سطح هوشیاری: بهترین و پذیرفته شده ترین روش ارزیابی سطح هوشیاری استفاده از
Glasgow Coma Scale (GCS) است که در این روش سه مؤلفه ۱) بهترین وضعیت بازکردن چشم ها در برابر محرک ۲) بهترین پاسخ حرکتی و ۳) بهترین پاسخ کلامی بررسی و به آن نمره ای داده می‌شود.
بر مبنای این معیار ترومای سر به ۳ دسته تقسیم می شود.
۱) Mild Head Trauma که در این حالت مقدار GCS 13 بوده و در آن میزان نیاز به کرانیوتومی ۳% و میزان مرگ و میر % ۶/۰- ۰ است.
۲) Moderated Head Trauma که در این حالت مقدار GCS 9 تا ۱۲ بوده و در آن میزان نیاز به کرانیوتومی ۹% و میزان مرگ و میر حدود ۴ % خواهد بود.
۳) Sever Head Trauma که مقدار GCS 8 بوده و در آن میزان نیاز به کرانیوتومی ۱۹% و میزان مرگ و میر تا ۴۰% است.
و بر این روش کوما زمانی اطلاق میشود که بیمار فاقد پاسخ کلامی ، بدون باز کردن چشم ها و عدم پیروی از دستورات باشد (‌GCS 8 )
نکته بسیار مهم این است که تغییرات GCS در ارزیابی ضایعات مغزی و سیر آن و اتخاذ تدابیر درمانی بسیار حائز اهمیت است و در تمامی بیماران با اختلال هوشیاری یا ترومای شدید سر در ۲۴ ساعت اول هر ۱۰-۳۰ دقیقه تعیین و ثبت شود (تغییر GCS حتی به میزان ۱ یا ۲ نمره نیازمند برررسی و ارزیابی مجدد بطور اورژانس است).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.