بررسی تطبیقی سطوح پایداری محلات مناطق زیارتی و سیاحتی (مطالعه موردی: محلات واقع در منطقه ثامن و منطقه ۹ شهرداری مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تطبیقی سطوح پایداری محلات مناطق زیارتی و سیاحتی (مطالعه موردی: محلات واقع در منطقه ثامن و منطقه ۹ شهرداری مشهد) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تطبیقی سطوح پایداری محلات مناطق زیارتی و سیاحتی (مطالعه موردی: محلات واقع در منطقه ثامن و منطقه ۹ شهرداری مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تطبیقی سطوح پایداری محلات مناطق زیارتی و سیاحتی (مطالعه موردی: محلات واقع در منطقه ثامن و منطقه ۹ شهرداری مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تطبیقی سطوح پایداری محلات مناطق زیارتی و سیاحتی (مطالعه موردی: محلات واقع در منطقه ثامن و منطقه ۹ شهرداری مشهد) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در این مقاله با رویکرد مقایسه تطبیقی سطوح پایداری در مناطق زیارتی و سیاحتی شهر مشهد، میزان نابرابریهای محل های در دو حوزه افت قدیم و جدید مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است. در مجموع از ۱۰ محله مورد بررسی، ۲ محله اقبال و آب و برق واقع در منطقه ۹ شهرداری به عنوان محلات پایدار، ۳ محله نیمه پایدار و ۵ محله دیگر ناپایدار شناسایی شده اند. از این میان تمام محلات پایدار در حومه شهر، محیط های دنج و آرام با مشخصه هایی همچون امکانات مناسب زندگی، دسترسی مناسب به خدمات آموزشی، فرهنگی،بهداشتی، مساکن استاندارد با سرانه های مناسب و شبکه معابر منطبق با نیازهای عصر حاضر واقع شدهاند. در حالی که محلات نیمه پایدار و ناپایدار اکثراً در محدوده بافت مرکزی و حاشیه آن که اغلب ساکنان آن حاشیه نشین تشکیل می دهند، قرار گرفته اند. بنابراین علیرغم رویکرد بهسازی و نوسازی در بافت قدیم و نسبتاً فرسوده، جهت نیل به حصول پایداری در همه ابعاد آن، ارائه سیاستها و راهکارهای موثر در ارتقاء نقاط قوت و از بین بردن نقاط ضعف، چه در حوزه تصمیم سازی و چه تصمیم گیری انکارناپذیر می باشد. در غیر این صورت اتکای محض به مداخلات مدیریت شهری، نه تنها بر بهبود وضع موجود منجر نخواهد شد بلکه به تدریج رضایتمندی و مشارکت شهروندی کاهش یافته و پروژه های شهری عموماً ناموفق اجرا خواهند شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.