ارزیابی لرزهای قاب خمشی فولادی کوتاه مرتبه مقاوم سازی شده با مهاربند کمانش تاب، تحت اثر شتاب نگاشتهای نزدیک گسل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی لرزهای قاب خمشی فولادی کوتاه مرتبه مقاوم سازی شده با مهاربند کمانش تاب، تحت اثر شتاب نگاشتهای نزدیک گسل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی لرزهای قاب خمشی فولادی کوتاه مرتبه مقاوم سازی شده با مهاربند کمانش تاب، تحت اثر شتاب نگاشتهای نزدیک گسل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی لرزهای قاب خمشی فولادی کوتاه مرتبه مقاوم سازی شده با مهاربند کمانش تاب، تحت اثر شتاب نگاشتهای نزدیک گسل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی لرزهای قاب خمشی فولادی کوتاه مرتبه مقاوم سازی شده با مهاربند کمانش تاب، تحت اثر شتاب نگاشتهای نزدیک گسل :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بهسازی ساختمان های موجود در برابر زلزله، با روش هایی متفاوت با روش های مقاوم سازی سنتی،صورت می گیرد. در روش های بهسازی مدرن، استفاده از سیستم های شکل پذیر با میراگر های انرژی، رشد شایانی داشته است. این سیستم ها سبب می شوند عملیات اجرایی بهسازی از نظر حجم و زمان به حد اقل برسد و علاوه بر کاهش هزینه های اجرایی، لطمه کمتری به روند بهره برداری از ساختمان وارد شود. در این تحقیق ساختمانی ۵ طبقه، واقع در شهری با شدت لرزه خیزی زیاد مورد مطالعه واقع شده است. در مطالعات اسیب پذیری این ساختمان مشخص شد که سیستم سازه ای، دارای ضعف های شدیدی در مقدار تنش های موجود نسبت به تنش های مجاز المان ها، بوده و دریف طبقات، بیشتر از حد مجاز است. در بهسازی سازه از سیستم مقاوم لرزه ای مهاربندی های کمانش تاب (BRB) برای سیستم مقاوم جانبی ساختمان استفاده شده است که در زمینه های مختلف مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفته است.این سیستم دارای شکل پذیری و اتلاف انرژی بالایی بوده و سختی و مقاومت کافی را در هنگام زلزله تامین می کنند.مطالعات بهسازی طبق ائین نامه های بهسازی لرزه ای ساختمان های موجود، نشریه ۳۶۰ ساختمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، انجام شد است. تحلیل سازه به روش تاریخچه زمانی غیر خطی با استفاده از هفت شتاب نگاشت که مربوط به حوضه نزدیک گسل می باشد با استفاده از نرم افزار PERFORM 3D صورت پذیرفته است. در پایان مقایسه شتاب و تغییر مکان جانبی نسبی طبقات، قبل و بعد از مقاوم سازی، ارائه گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.