بررسی و مقایسه نقش سازمانهای دولتی ، مردم نهاد و خانواده در غنی سازی اوقات فراغت با تاکید بر فعالیتهای ورزشی (دانش آموزان پسر دوره دوم متوسطه آموزش و پرورش ناحیه یک شهر ری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه نقش سازمانهای دولتی ، مردم نهاد و خانواده در غنی سازی اوقات فراغت با تاکید بر فعالیتهای ورزشی (دانش آموزان پسر دوره دوم متوسطه آموزش و پرورش ناحیه یک شهر ری) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه نقش سازمانهای دولتی ، مردم نهاد و خانواده در غنی سازی اوقات فراغت با تاکید بر فعالیتهای ورزشی (دانش آموزان پسر دوره دوم متوسطه آموزش و پرورش ناحیه یک شهر ری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه نقش سازمانهای دولتی ، مردم نهاد و خانواده در غنی سازی اوقات فراغت با تاکید بر فعالیتهای ورزشی (دانش آموزان پسر دوره دوم متوسطه آموزش و پرورش ناحیه یک شهر ری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه نقش سازمانهای دولتی ، مردم نهاد و خانواده در غنی سازی اوقات فراغت با تاکید بر فعالیتهای ورزشی (دانش آموزان پسر دوره دوم متوسطه آموزش و پرورش ناحیه یک شهر ری) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هدف از پژوهش حاضر بررسی و مقایسه نقش سازمانهای دولتی ، مردم نهاد و خانواده در غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان متوسطه پسرآموزش و پرورش ناحیه یک شهر ری بود. جامعه آماری تحقیق ۲۵۷۶ نفر دانش آموزان پسر دوره دوم متوسطه آموزش و پرورش ناحیه یک شهرری بود که بر اساس جدول مورگان ۳۳۵ نفر به صورت تصادفی به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. برای دستیابی به اهداف تحقیق از پرسشنامهبسته که توسط محقق طراحی و تنظیم شده و شامل ۲۰ سوال می باشد استفاده شده است، روایی صوری و محتوایی آن به تایید متخصصین رسیدو اعتبار آن با آلفای کرونباخ ۰/۷۷۳ تایید شد. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده از روش های آماری توصیفی و استنباطی از جمله ضریب همبستگی اسپیرمن، آزمونهای u من – ویتنی ، کای – اسکوئر و کروسکال والیس استفاده شد. بررسی وضعیت حرکتی دانش آموزان نشان داد که تعداد ۲۸۰ نفر از دانش آموزان فعالیت ورزشی داشته و ۵۵ نفر دیگر غیر فعال بودند (P<0.05). نتایج بررسی ها نشان داد که ۷۳.۷% پاسخ دهندگان معتقد بودند که خانواده اولین نقش را در فراهم کردن فرصت برای اوقات فراغت آنها دارا می باش د. و نقش نهادهای دولتی و سازمانهای مردم نهاد از نظر آنها به ترتیب ۶ و ۴.۵ % و سایر موارد ۱۵.۸ % عنوان شد (P<0.05). همچنین نتایج پژوهش بیانگر این بود که فعالیتهای ورزشی با ۲۹.۹ % اولین انتخاب دانش آموزان برای گذران اوقات فراغت آنها بود (P<0.05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.