مروری بر اولتراسونیک در فرآوری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر اولتراسونیک در فرآوری مواد غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر اولتراسونیک در فرآوری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر اولتراسونیک در فرآوری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر اولتراسونیک در فرآوری مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر تاثیرات فیزیکی و شیمیایی اولتراسوند در محیط جامد و مایع در فرآوری مواد غذایی بطور گسترده ای مورداستفاده قرار گرفته است. بهره برداری از نیروهای فیزیکی حاصل از اولتراسوند، در حضور یا غیاب کاویتاسیون، در برخیفرآوری های خاص مواد غذایی مختلف مانند امولسیفیکاسیون در هموژنیزاسیون شیر، به دام انداختن کردن آروما و تولیدآنلاین رب گوجه فرنگی، آبمیوه ها، مایونز و محصولات غذایی مخلوط شده مشابه دیگر ، فیلتراسیون، ترد کردن گوشت واصلاح عملکرد مورد تاکید قرار گرفته اند. برخی از این کاربردها مانند فیلتراسیون و امولسیفیکاسیون فرآیندهای صنعتی کاملشده هستند، در حالیکه برخی کاربردها مانند اصلاح عملکرد و ترد کردن گوشت هنوز در مراحل لولیه توسعه هستند. تحقیقاتمختلف مورد بحث نشان می دهد که فرآوری اولتراسوند مواد غذایی و اجزاء مواد لبنی، یک تکنولوژی حیاتی و بالقوه است کهدر صنایع مختلف غذایی در آینده نزدیک مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.