ژلاتین ماهی: خواص، چالش ها، و چشم انداز به عنوان جایگزینی برای ژلاتین پستانداران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ژلاتین ماهی: خواص، چالش ها، و چشم انداز به عنوان جایگزینی برای ژلاتین پستانداران دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ژلاتین ماهی: خواص، چالش ها، و چشم انداز به عنوان جایگزینی برای ژلاتین پستانداران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ژلاتین ماهی: خواص، چالش ها، و چشم انداز به عنوان جایگزینی برای ژلاتین پستانداران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ژلاتین ماهی: خواص، چالش ها، و چشم انداز به عنوان جایگزینی برای ژلاتین پستانداران :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

صنایع غذایی و دارویی در تمام جهان شاهد افزایش درخواست برای کلاژن و ژلاتین هستند. ژلاتین پستانداران (خوکی یا گاوی)که پر مصرف ترین نوع آن است به دلیل مسائل مربوط به سلامت و اجتمائی و فرهنگی مورد محدودیت های گسترده ای قرارمی گیرد. ژلاتین ماهی (خصوصا از ماهی های آب گرم) به خاطر داشتن خصوصیات شبیه به ژلاتین خوکی شهرت یافته و بهاین دلیل می تواند به عنوان جانشینی برای ژلاتین پستانداران در فرآورده های غذایی مورد استفاده قرار بگیرد. به کار گیری وتولید ژلاتین ماهی نه تنها میتواند نیاز مصرف کنندگان را پاسخگو باشد بلکه همچنین می تواند به عنوان راهی برای استفاده ازمحصولات جانبی صنعت ماهی گیری به شمار رود. این مقاله مروری بر قابلیت های منحصر به فرد، محدودیت ها، برتری ها وچالش های دخیل در تولید و به کارگیری ژلاتین ماهی به منظور ایجاد نگاهی جامع و نگرشی عمیقتر بر این ماده اولیه غذایی،و همچنین بهره برداری صنعتی آتی و راهنمایی برای مطالعات آینده تمرکز دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.