ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان رودخانه ای و ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) و قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان رودخانه ای و ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) و قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان رودخانه ای و ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) و قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان رودخانه ای و ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) و قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان رودخانه ای و ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) و قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف از انجام این مطالعه مقایسه ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان رودخانه ای و ماهی قزل آلای رنگین کمانپرورشی (Oncorhynchus mykiss) و قزل آلای خال قرمز (Salmo trutta fario) بود. نمونه برداری از رودخانه هراز واستخر پرورش ماهی هرکدام با ۳ تکرار انجام شد. پس از ثبت شاخص های زیست سنجی، میزان پروتئین، چربی، خاکستر ورطوبت این ماهیان با روش های آزمایشگاهی AOAC آزمایش شد. میزان چربی، پروتئین، رطوبت و خاکسترکل موجود دربافت نرم ماهی قزلآلای رنگین کمان رودخانه ۰/۱، ۲۲/۹۴، ۷۶، ۰/۰۴ درصد و در ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی۰/۲۴، ۲۳، ۷۱/۳۳، ۰/۰۴ و در ماهی قزل آلای خال قرمز ۰/۲، ۲۰/۶، ۷۱/۳۳، ۰/۰۳ درصد محاسبه گردید. نتایج نشان داد که بیشترین درصد چربی و پروتئین و خاکستر در ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی و از نظر رطوبت بیشترین درصد در ماهیقزل آلای رنگین کمان رودخانه بود. با وجود بالاتر بودن درصد چربی و پروتئین و خاکستر در قزل آلای رنگین کمان پرورشیاما تفاوت آنها معنی دار نبود. با توجه به میزان پروتئین و چربی در این سه گونه به نظر می رسد که ماهی قزل آلای رنگینکمان پرورشی و رودخانه و قزل آلای خال قرمز همگی جزو ماهیان کم چرب اما با پروتئین بالا هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.