بهینه سازی تولید شکلات با استفاده از جایگزین شیرین کننده ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی تولید شکلات با استفاده از جایگزین شیرین کننده ها دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی تولید شکلات با استفاده از جایگزین شیرین کننده ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی تولید شکلات با استفاده از جایگزین شیرین کننده ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی تولید شکلات با استفاده از جایگزین شیرین کننده ها :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

شکلات ها به عنوان محصولات لوکسی هستند متشکل از سوسپانسیون غلیظی از مواد جامد که در حدود ۶۰-۷۰ درصد شکر و کاکائوبدون چربی میباشد تا چندی پیش به دلیل تأثیر مناسب شکر در خواص رئولوژیکی و حسی شکلات کمتر بهعنوان یک محصولفاقد شکر در نظر گرفته شده است. همچنین، به سبب مصرف بالای شکر و عوارض نامطلوب بر روی سلامتی انسان استفاده از جایگزینشیرین کننده ها ازجمله پلی دکستروز، اینولین، مالتودکسترین، قندهای الکلی و غیره در تولید شکلات به طور گسترده ای توسعه یافتهاست. با توجه به اینکه چاقی تبدیل شده به یک بیماری همه گیر در سراسر جهان به دلیل رژیم غذایی نامناسب، فعالیت بدنی ناکافیو بر طبق دلایل ذکرشده تمایل مصرف کنندگان به استفاده از مواد غذایی با کالری کم و شیرین کننده غیرمغذی (NNS) سوقپیداکرده است. در این پژوهش به بررسی تأثیر استفاده از جایگزین شیرین کننده ها در محصولات شکلاتی پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.