مقاله پتانسیلها و محدودیتهای اقلیمی استان خراسان رضوی شهرستان نیشابور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پتانسیلها و محدودیتهای اقلیمی استان خراسان رضوی شهرستان نیشابور دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتانسیلها و محدودیتهای اقلیمی استان خراسان رضوی شهرستان نیشابور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتانسیلها و محدودیتهای اقلیمی استان خراسان رضوی شهرستان نیشابور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتانسیلها و محدودیتهای اقلیمی استان خراسان رضوی شهرستان نیشابور :

بر اساس برآورد سال ۱۳۸۳ شهرستان نیشابور دارای جمعیت ۴۴۱۱۹۴ نفرمی باشد که از این تعداد ۱۹۴۱۳۴نفر در مناطق شهری و ۲۴۷۰۶۰ نفر در مناطق روستایی ساکنند. مساحت این شهرستان ۹۳۰۸ کیلومتر مربع و در مدارهای جغرافیایی ۵۸ درجه و ۴۸ دقیقه طول شرقی و ۳۶ درجه و ۱۶ دقیقه عرض شمالی واقع شده است. ارتفاع تربت حیدریه از سطح دریا ۱۵۲۰ مترمی باشد. نیشابوراز شهرستانهای کهن ایران است. شاپور اول فرزند ارشسر در محل کنونی نیشابور شهر نپوه شاهپور(کار نیک شاپور) را بنا نهاد. امام هشتم (ع) چون به نیشابور رسیدند مورد استقبال بی نظیری قرار گرفتند. در عصر سامانیان پایتخت از نیشابور به بخارا انتقال یافت.
مهمترین ابنیه تاریخی این شهرستان : بارگاه امام زاده محمد محروق, آرامگاه حکیم عمر خیام, آرامگاه عطار , مسجد جامع نیشابور . آرامگاه کمال الملک نقاش می باشد.
شهرستان نیشابور از شش بخش مرکزی، تحت جلگه ، طاغنکوه ، زبرخان ، سرولایت و میان جلگه تشکیل شده است.
به طور کلی کشاورزی و دامداری از گذشته های دور در این شهرستان رونق داشته است و شغل عمده مردم این ناحیه را تشکیل می دهد.
مجموع کل زمینهای کشاورزی این شهرستان ۲۵۲۱۹۲ هکتار می باشد و محصولاتی چون : غلات، پنبه، باقالا و حبوبات و انواع میوه و صیفی جات , فراورده های دامی و معادن نمک , فیروزه و کارخانجات قند و پنبه پاک کنی دارای اهمیت می باشد.
مهمترین منابع آبهای سطحی این شهرستان عموما فصلی و کم آب می باشند و دو دسته می باشند: رودهایی که از دامنه جنوبی بینالود سرچشمه می گیرند و دیگر رودهایی که از ارتفاعات جنوبی به خصوص کوه سرخ می باشد که معروفترین این رودها کال شور است.
آب و هوای این شهرستان در دامنه ها نسبتا معتدل و در نواحی پست به تدریج بر میزان گرما و خشکی هوا افزوده می شود.
مهمترین ارتفاعات منطقه نیز رشته کوه بینالود می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.