بررسی رابطه بین دوره گل دهی، تعداد خورجین و عملکرد دانه کلزا (.Brassica napus L ) تحت تأثیر تاریخ کاشت و نیتروژن در شرایط آب و هوای اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه بین دوره گل دهی، تعداد خورجین و عملکرد دانه کلزا (.Brassica napus L ) تحت تأثیر تاریخ کاشت و نیتروژن در شرایط آب و هوای اهواز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بین دوره گل دهی، تعداد خورجین و عملکرد دانه کلزا (.Brassica napus L ) تحت تأثیر تاریخ کاشت و نیتروژن در شرایط آب و هوای اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بین دوره گل دهی، تعداد خورجین و عملکرد دانه کلزا (.Brassica napus L ) تحت تأثیر تاریخ کاشت و نیتروژن در شرایط آب و هوای اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه بین دوره گل دهی، تعداد خورجین و عملکرد دانه کلزا (.Brassica napus L ) تحت تأثیر تاریخ کاشت و نیتروژن در شرایط آب و هوای اهواز :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور بررسی رابطه بین دوره گل دهی، تعداد خورجین و عملکرد دانه کلزا تحت تأثیر تاریخ کاشت و سطوح مختلفنیتروژن آزمایشی در سال ۹۳ – ۱۳۹۲ هجری شمسی در مزرعه پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین واقع در ۳۵کیلومتری شمال شرقی اهواز اجرا شد، این آزمریش به صورت کرت های خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی می باشدکه تیمارهای آزمایشی شامل سطوح نیتروژن ۰، ۹۰، ۱۸۰ و ۲۷۰ کیلوگرم در هکتار به عنوان فاکتور اصلی و تاریخ کشت ۲۰ آبان، ۵ آذر، ۲۰ آذر و ۵ دی به عنوان فاکتور فرعی با ۴ تکرار انجام گرفت. تاریخ کاشت و نیتروژن بر تمام صفت های مورد بررسی در سطح یک درصد معنی دار شد. اثر متقابل تاریخ کاشت و نیتروژن فقط بر صفت دوره گل دهی معنی داری نداشت. بیشترین عملکرد در تاریخ کاشت ۲۰ آبان و مصرف ۲۷۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار بدست آمد. رابطه قوی بین دوره گل دهی، تعداد خورجین و عملکرد دانه وجود دارد و با افزایش این دوره شاهد افزایش تعداد خورجین و متناسب با آن عملکرد دانه افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.