بررسی خاصیت ضد قارچی نانو امولسیون اسانس اکالیپتوس در کنترل باکتری سودوموناس عامل بیماری بلاست مرکبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خاصیت ضد قارچی نانو امولسیون اسانس اکالیپتوس در کنترل باکتری سودوموناس عامل بیماری بلاست مرکبات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خاصیت ضد قارچی نانو امولسیون اسانس اکالیپتوس در کنترل باکتری سودوموناس عامل بیماری بلاست مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت ضد قارچی نانو امولسیون اسانس اکالیپتوس در کنترل باکتری سودوموناس عامل بیماری بلاست مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خاصیت ضد قارچی نانو امولسیون اسانس اکالیپتوس در کنترل باکتری سودوموناس عامل بیماری بلاست مرکبات :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

بیماری بلاست مرکبات از بیماری های شایع در اکثر نقاط مرکبات خیز می باشد که به وسیله باکتری سودوموناس ایجاد میشود و خسارت های قابل توجهی به باغات مرکبات، وارد می سازد. برای کنترل این بیماری معمولا استفاده از سموی شیمیاییتوصیه می شود، اما مصرف مداوم این ترکیبات، ضمن گیاه سوزی و احتمال بروز جدایه های مقاوم باکتری، خطرات سوءزیست محیطی را به دنبال خواهد داشت. در سالهای اخیر، برای کاهش خسارت بیماری تلاش شده با کاهش مصرف سمومشیمیایی، استفاده از سایر روش های جایگزین افزایش یابد.اسانس ها ترکیبات گیاهی بوده که به عنوان عامل ضد میکروبی شناخته شده است، متاسفانه دارای اثرات ارگانولپتیک بوده ودر محصولات ایجاد بو و مزه می کنند. به همین دلیل در تحقیق حاضر برای به حداقل رساندن این اثرات از نانو امولسیوناسانس اکالیپتوس استفاده شده است. اسانس اکالیپتوس از روش تقطیر با آب و به وسیله دستگاه کلونجر استخراج شد. پس ازبررسی خصوصیات بازدارندگی، باکتری ایستایی و کشندگی آن بر روی جدایه FBF111 باکتری سودوموناس مشاهده شد.سپس نانو امولسیون اسانس اکالیپتوس با روش فراصوت و استفاده از صمغ عربی و پروتئین آب پنیر به عنوان سورفکتانت هایطبیعی تهیه گردید، که نانو امولسیونی با پایداری مناسب و اثر ضد میکروبی بیشتری نسبت به اسانس تهیه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.