بررسی اثر مصرف باکتری های پروبیوتیک جدا شده از منابع مختلف و طبیعی بر کاهش کلسترول و سایر چربی های سرم رت های آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر مصرف باکتری های پروبیوتیک جدا شده از منابع مختلف و طبیعی بر کاهش کلسترول و سایر چربی های سرم رت های آزمایشگاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر مصرف باکتری های پروبیوتیک جدا شده از منابع مختلف و طبیعی بر کاهش کلسترول و سایر چربی های سرم رت های آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مصرف باکتری های پروبیوتیک جدا شده از منابع مختلف و طبیعی بر کاهش کلسترول و سایر چربی های سرم رت های آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر مصرف باکتری های پروبیوتیک جدا شده از منابع مختلف و طبیعی بر کاهش کلسترول و سایر چربی های سرم رت های آزمایشگاهی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

بیماری های قلبی عروقی از مشکلات جدی و مهم کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است. بالا رفتن بیش از حد کلسترولو لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) در خون و رژیم غذایی عامل خطر مهمی برای بروز بیماریهای قلبی عروقی میباشد. امروزهنقش جنس های مختلف پروبیوتیک ها بر هایپرکلسترولمیک به طور گسترده ای مورد مطالعه قرار گرفته است. رایج ترین منابعلبنی پروبیوتیک ها ماست، دوغ تخمیری و پنیراست، مطالعات زیادی حضور پروبیوتیک ها در محصولات غیرلبنی از جمله: غلات،حبوبات، میوه، سبزیجات (کلم، هویج، زیتون) را نشان داده اند. در این پژوهش پس از جمع آوری نمونه های طبیعی مانند: ترخینهمحلی، لبنیات محلی مانند ماست و پنیر و سبزیجاتی مانند کلم و هویج ۴ جنس باکتری پروبیوتیک Bacillus و Weissella وLactobacillus و Enterococcus جداسازی شد، سپس اثر مصرف ۲ هفته ای این پروبیوتیک ها در ۲ گروه رت هایآزمایشگاهی بررسی و با اندازه گیری سطوح CL و TG و LDL و HDL سرم رتها، کاهش کلسترول و سایر چربی های خوندر مقایسه با گروه شاهد به صورت معنی دار مشاهده شد. استفاده از این میکروارگانیسم های مفید موجود در منابع طبیعی می تواندگامی موثرو طبیعی در جهت حفظ سلامت باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.