استفاده از نانوذرات نقره برای تولید نانوکامپوزیت های فعال ضدمیکروبی در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از نانوذرات نقره برای تولید نانوکامپوزیت های فعال ضدمیکروبی در بسته بندی مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از نانوذرات نقره برای تولید نانوکامپوزیت های فعال ضدمیکروبی در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از نانوذرات نقره برای تولید نانوکامپوزیت های فعال ضدمیکروبی در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از نانوذرات نقره برای تولید نانوکامپوزیت های فعال ضدمیکروبی در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

استفاده از ترکیبات نانو در تولید مواد بسته بندی و تهیه مواد زیست تخریب پذیر نانوکامپوزیت یکی از مهمترین پیشرفت هایعلم پلیمر در بسته بندی مواد غذایی محسوب می شود. نانوذرات نقره یکی از نانوموادی می باشند که در تولید بسته بندی هاینانوکامپوزیت فعال مورد استفاده قرار میگیرند. این نانوذرات دارای خاصیت ضدمیکروبی قوی بوده و قادرند ماندگاری موادغذایی را تا حد زیادی افزایش دهند. همچنین استفاده از نانونقره، خواص فیزیکوشیمیایی بیوپلیمرها را نیز تحت تأثیر قرار دادهو باعث تقویت آنها می شود. در این مقاله ی مروری، به برخی از مطالعات انجام شده در زمینه ی تولید بیونانوکامپوزیت های فعالحاوی نانوذرات نقره اشاره شده و به بررسی خاصیت ضدمیکروبی آنها پرداخته شده است. همچنین تأثیر استفاده از نانونقره برروی خواص کاربردی فیلم ها نیز مورد بحث قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.