اثر اسانس روغنی گیاهان دارویی بر افزایش عمر انباری پرتقال والنسیا در انبار معمولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسانس روغنی گیاهان دارویی بر افزایش عمر انباری پرتقال والنسیا در انبار معمولی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسانس روغنی گیاهان دارویی بر افزایش عمر انباری پرتقال والنسیا در انبار معمولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسانس روغنی گیاهان دارویی بر افزایش عمر انباری پرتقال والنسیا در انبار معمولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسانس روغنی گیاهان دارویی بر افزایش عمر انباری پرتقال والنسیا در انبار معمولی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر اسانس روغنی گیاهان دارویی در افزایش عمر انبارمانی پرتقال والنسیا، آزمایشی در قالب طرحکاملاً تصادفی با ۱۵ تیمار و ۴ تکرار و تعداد انجام شد. پس از زخم کردن پوست میوه و محلول پاشی روی آنها بامحلول حاوی ۵۰۰ اسپور مخلوط کپک سبز (Pencillium digitatum ) آبی (italicum . P) ، میوه ها در اسانسآویشن (Thymus vulgaris)، زیره (Cuminum cyminum)، مرزه (Satureja montana) و میخک هندی (Syzygium aromaticum) هر کدام به غلظت های ۲۵۰، ۵۰۰ و ۷۵۰ میلی لیتر در لیتر به مدت ۵ دقیقه غوطه ور گردید. پس از خشک شدن آب سطح میوه، هر میوه در پلاستیک جداگانه بسته بندی و به انبارمعمولی منتقل و به مدت ۶۰ روز نگهداری گردید و با شاهد بدون زخم و شستشو، شاهد شسته شده و شاهد زخمی مقایسه شدند. نتایج نشان داد که بیشترین درصد پوسیدگی در تیمار میخک ۵۰۰ میلی لیتردرلیتر و کمترین آن در تیمار شاهدبدون زخم با شستشو رخ داد که با آویشن ۷۵۰ ، زیره ۲۵۰ و مرزه ۵۰۰ و ۷۵۰ میلی لیتردرلیتر اختلاف معنی دارینداشت. درصد کاهش ویتامین ث، اسید کل و TSS در تیمار شاهد کمتر از تیمار اسانس ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.