تخمین پتانسیل عملکرد ذرت دانه ای با استفاده ازمدل های رشد ونمو گیاهان زراعی در مناطق نیمهگرمسیری جنوب کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تخمین پتانسیل عملکرد ذرت دانه ای با استفاده ازمدل های رشد ونمو گیاهان زراعی در مناطق نیمهگرمسیری جنوب کرمان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تخمین پتانسیل عملکرد ذرت دانه ای با استفاده ازمدل های رشد ونمو گیاهان زراعی در مناطق نیمهگرمسیری جنوب کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تخمین پتانسیل عملکرد ذرت دانه ای با استفاده ازمدل های رشد ونمو گیاهان زراعی در مناطق نیمهگرمسیری جنوب کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تخمین پتانسیل عملکرد ذرت دانه ای با استفاده ازمدل های رشد ونمو گیاهان زراعی در مناطق نیمهگرمسیری جنوب کرمان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر مدلسازی توجه محققان علوم تجربی را به خود معطوف داشته است زیرا با این ابزار پدیده های مختلف تجربی با فرمولهای ساده ریاضی بیان شده و قابل فهمتر میگردند. مدلسازی تعیین روابط بین فرآیندهای منطقی و مرتبط با هم و ارائه یک سیستم پویا است که با کمک آن میتوان تغییرات سیستم را پیشگویی نمود و زمینه لازم را برای تخمین رشد و تولید محصول و به حداکثر رسانیدن مؤلفه های موجود در مدل در سطح یک منطقه و ارائه برنامه بهینه میسر ساخت.با توجه به گستردگی بخش کشاورزی کشور، به کارگیری این مدل ها در کشور ما ضرورت دارد. لذا به منظور شبیه سازی عملکرد ذرت در منطقه جنوب کرمان توسط مدل WOFOST ابتدا با استفاده از داده های موجود از آزمایشات مزرعه ای انجام شده در استان، مدل واسنجی وبررسی صحت گردید. سپس داده های آب وهوایی بلند مدت شهرستان های استان کرمان از ایستگاه های هواشناسی تهیه و مدل اجرا و پتانسیل عملکرد شبیه سازی شد. این پژوهش به منظور ارزیابی اعتبار مدل WOFOST در کشت تابستانه مناطق گرمسیری برای تخمین عملکرد ذرتدانه ای در جنوب کرمان انجام گردید. به این منظور یک ازمایش یک ساله در سال ۱۹۳۱ به منظوربررسی الگوی رشد و میزان عملکردژنوتیپ های ذرت دانه ای در کشت تابستانه جیرفت انجام شده، برای کالیبراسیون استفاده میشود و برای ارزیابی ازیک آزمایش یکساله درسال ۱۹۳۱ انجام گرفته بود استفاده گردید.مقادیرشاخص توافق،ضریب کارایی مدل و RMSE )ریشه میانگین مربعات اشتباه(محاسبه شده برای عملکرد دانه Rmse,E ,D 1191 به دست آمد. نتایج حاصل از ارزیابی مدل ،۰/۱۱۱ ،۰/ به ترتیب ۳۳WOFOST نشان داد که این مدل از کارایی مناسبی درشرایط آب وهوایی منطقه جنوب کرمان برخوردار است و می تواند به عنوان یک ابزار پژوهشی برای بررسی پتانسیل عملکرد ذرت در استان مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.