تأثیر عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم رباب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم رباب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم رباب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم رباب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم رباب :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر مقادیر مختلف NPK ، بر و روی بر کیفیت ظاهری میوه انار آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با ۸ تیمار و ۳ تکرار در یکی از باغ های مورد تائید مرکز تحقیقات کشاورزی منابع طبیعی استان فارس در شهرستان شیراز در سال زراعی ۱۳۹۲ به مرحله اجرا گذاشته شد. تیمارهای مورد استفاده عبارتند از :NPK ، NPK +B ،، NPK +Zn ، NPK +Zn+B ، B ، Zn ، B+Zn و شاهد است. منابع کودی شامل ۱کیلوگرم NPK و (۴۰۰ گرم سولفات پتاسیم ۵۰ درصد، ۳۰۰ گرم سوپر فسفات تریپل، ۳۰۰ گرم اوره ۴۶ درصد( به ازای هر درخت ، سولفات روی ) مرک آلمان، ZnSO4. 7H2o در هزار و اسید بوریک ( مرک آلمان، H3BO3) و ۱ در هزار استفاده شد. صفات مورد اندازه گیری در این تحقیق عبارتند از : میانگین وزن تک میوه، اسیدیته کل، طول میوه،درصد آب میوه، وزن آب میوه و TSS.نتایج تجزیه واریانس نشان داد که استفاده از منابع کودی تفاوت معنی داری در اسیدیته کل، وزن آب میوه و وزن میوه نشان دادولی تاثیر معنی داری در درصد آب میوه میانگین وزن میوه و TSS مشاهده نگردید. نتایج مقایسه میانگین ها در سطح احتمال ۱ و ۰ درصد نشان داد که استفاده از روی باعث افزایش درصد اسیدیته کل (۱/۳۱% ) استفاده از بر باعث افزایش طول میوه (mm 117/71) گردید. و بالاترین وزن آب میوه (۳۷/۰۵) و درصد آب میوه (۳۶/۲۳ ) با مصرف NPK +Zn+B به دست آمد همچنین استفاده از B+Zn باعث افزایش TSS) 17/44 ) گردید و استفاده از ترکیبات کودی اثر معنی داری بر ) روی وزن میوه نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.