تاثیر دانهگرده ارقام مختلف مرکبات بر کاهش تعداد بذر در نارنگی یاشار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر دانهگرده ارقام مختلف مرکبات بر کاهش تعداد بذر در نارنگی یاشار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر دانهگرده ارقام مختلف مرکبات بر کاهش تعداد بذر در نارنگی یاشار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دانهگرده ارقام مختلف مرکبات بر کاهش تعداد بذر در نارنگی یاشار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر دانهگرده ارقام مختلف مرکبات بر کاهش تعداد بذر در نارنگی یاشار :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

بازار تجاری مرکبات پذیرای رقمهایی با ویژگیهایی از قبیل بیبذری و یا کم بذری، نازکی پوست، خوشرنگی پوست و گوشت، بالا بودن نسبت قند به اسید، پرآبی، سهولت پوستگیری و میوه نسبتاً درشت است و باید دامنه وسیعی از رقمها از نظر زمان رسیدن میوه از بسیار زودرس تا خیلی دیررس موجود باشد . نارنگی یاشار دورگ کمپلکس و حاصل تلاقی مینئولاتانجلو در شانگشا است که در سال ۱۳۷۱ تولید و در سال ۱۳۸۹ توسط موسسه تحقیقات مرکبات کشور معرفی شد . میوههای این رقم در مناطق شمالی کشور در اردیبهشت ماه میرسند و لذا از دیررسترین ارقام نارنگی محسوب شده است اما یکی از معضلات این رقم، پربذر بودن آن است. با توجه به این که کمبذر یا بی بذر بودن در بازارپسندی مرکبات در مصرف تازهخوری از اهمیت بسزایی برخوردار است، برای رفع این مشکل، آزمایشی به مرحله اجرا درآمد با چهار تیمار و سه تکرار که تیمارها عبارت بودند از: گردهافشانی با دانهگرده پرتقال والنسیا، هاملین، نارنج و یک تیمار گردهافشانی آزاد به عنوان شاهد، که نتایج حاصل از دادههای تجزیه واریانس نشان داد که اثر دانهگرده ارقام نارنج، پرتقال والنسیا و هاملین بر تعداد بذر نسبت به شاهد تفاوت معنیداری نداشتند. یعنی دانهگرده ارقام مختلف بر کاهش تعداد بذر نارنگی یاشار بی تأثیر ود . اما در برخی صفات دیگر مثل طول میوه در سطح ۵ درصد، ضخامت پوست در سطح یک درصد، مواد جامد محلول TSSدر سطح یک درصد، شاخص تکنولوژیTI در سطح ۵ درصد، ویتامین ث پوست و گوشت میوه در سطح یک درصد معنیدار شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.