بهینه سازی ویژگی بافتی و کاهش میزان نمک ژن سوزیمی ماهی کپور سرکنده (Hypophtalmichthys nobilis) با استفاده از آنزیم ترانس کلوتامیناز میکروبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی ویژگی بافتی و کاهش میزان نمک ژن سوزیمی ماهی کپور سرکنده (Hypophtalmichthys nobilis) با استفاده از آنزیم ترانس کلوتامیناز میکروبی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی ویژگی بافتی و کاهش میزان نمک ژن سوزیمی ماهی کپور سرکنده (Hypophtalmichthys nobilis) با استفاده از آنزیم ترانس کلوتامیناز میکروبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی ویژگی بافتی و کاهش میزان نمک ژن سوزیمی ماهی کپور سرکنده (Hypophtalmichthys nobilis) با استفاده از آنزیم ترانس کلوتامیناز میکروبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی ویژگی بافتی و کاهش میزان نمک ژن سوزیمی ماهی کپور سرکنده (Hypophtalmichthys nobilis) با استفاده از آنزیم ترانس کلوتامیناز میکروبی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این پژوهش ، به منظور تولید فرآورده کم نمک تاثیر ۳ فاکتور مستقل آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی ، نمک و دمای قوام یابی بر روی ویژگی های بافتی ژل سوریمی تهیه شده از ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthy snobilis)با استفاده از روش سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفت و ویژگی های بافتی ( سختی، بهم پیوستگی ، کشسانی، قابلیت جویدن) ارزیابی شد . در این پژوهش از غلظت های مختلف آنزیم (۰/۵، ۰/۷۵ و ۱ درصد ) ، نمک ( ۰، ۱/۲۵ و ۲/۵ درصد) و تیمار دمایی ( ۳۵،۴۰ و ۴۵ درجه سانتی گراد ) استفاده شد . نتایج نشان داد با افزایش مقدار آنزیم و دما به ترتیب از ۰/۵ به ۱ درصد و از ۳۵ به ۴۵ درجه سانتی گراد ، خصوصیات بافتی فاقد افزایش معنی دار بود . (۰/۰۵<p) بر اساس داده های حاصل از آنالیز بافت ژل سوریمی نقطه بهینه ۰/۵ درصد آنزیم ، ۱/۲۵ درصد نمک با تیمار دمایی ۴۵ درجه سانتی گراد بدست آمد و نتایج پروفیل بافت حاصل از آن رد مقایسه آزمونی که بر نمونه بدون آنزیم انجام گرفت نشان داد که افزدودن آنزیم ترانس گلوتامیناز قادر است بدون کاهش چشمگیر در خصوصیات بافتی و کیفیت نهایی مقدار نمک را از ۲/۵ درصد به ۱/۲۵ درصد کاهش دهد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.