بررسی کاربرد و علمکرد نایسین به عنوان نگهدارند هی طبیعی؛ رهیافتیدر راستای رسیدن به کشاورزی پایدار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کاربرد و علمکرد نایسین به عنوان نگهدارند هی طبیعی؛ رهیافتیدر راستای رسیدن به کشاورزی پایدار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کاربرد و علمکرد نایسین به عنوان نگهدارند هی طبیعی؛ رهیافتیدر راستای رسیدن به کشاورزی پایدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کاربرد و علمکرد نایسین به عنوان نگهدارند هی طبیعی؛ رهیافتیدر راستای رسیدن به کشاورزی پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کاربرد و علمکرد نایسین به عنوان نگهدارند هی طبیعی؛ رهیافتیدر راستای رسیدن به کشاورزی پایدار :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

امروزه با رشد جمعییت نیاز بشر به مواد غذایی افزایش یافته و این عامل ، موجب بالا رفتن سطح کشت محصولات کشاورزی و بالا رفتن مواد طبیعی مورداستفا ده در مواد غذایی شده است. بسیاری از محصولات غذایی به طور طبیعی فاسد می شوند و نیاز به محافظت از آلودگی در طول آماده سازی، نگهداری و توزیع دارند. حفظ و نگهداری ایمن و سالم مواد غذایی برای طولانی مدت همواره از نگرانی های جهانی در صنعت غذایی به شمار می رود. استفاده ازنگهدارنده های شیمیای سنتزی یکی از روش های کنترل آلودگی های عامل فساد و سموم تولید شده توسط آن ها است اما همواره استفاده از این گونه مواد شیمیایی باعث نگرانی مصرف کننده بوده است زیرا عموم مردم بر این باورند که مواد شیمیایی ضد میکروبی ممکن است سلامت مصرف کننده را تهدید کند به همین دلیل استفاده ازمواد طبیعی به جای موا د شیمیایی از توجه و اهمیت خاصی برخوردار است. بدون شک استفاده از باکتریوسین ناسین که نگهدارنده ی طبیعی است می تواند انتخاب مناسبی برای جایگزین نگهدارنده های شیمیایی باشد. نایسین با سوراخ در دیواره سلولی باکتری آن راغیر فعال کرده و در نتیجه از رشد اسپور های کلستردیوم و باسیلوس جلوگیری می کند. قابلیت استفاده در مواد غذایی، دارویی و بهداشتی را دارا می باشد که در صنعت غذا به عنوان نگهدارنده سبز یاد می شود بنابرینباتوجه به تأکید سازمان بهداشت جهانی بر استفاده از نگهدارنده ی طبیعی در مواد غذایی و تمایل مصرفکنندگان به غذای سالم و ایمن با حداقل مواد شیمیای و ماندگاری طولانی می توان نتیجه گرفت که استفادهازباکتریوسین ها می تواند راه حلی مناسب برای کنترل فساد و افزایش ماندگاری و پیشگیری ازمسمومست های ناشی از مواد غذایی باشد که از این طریق استفاده از نگهدارنده شیمیای نیز کاهش م ییابد وسلامت مصرف کننده تا حد زیادی تأمین می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.