بررسی تأثیر چرای دام بر روی کیفیت علوفه گونه Aeluropus lagopoidesدر مراتع قشلاقی گمیشان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر چرای دام بر روی کیفیت علوفه گونه Aeluropus lagopoidesدر مراتع قشلاقی گمیشان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر چرای دام بر روی کیفیت علوفه گونه Aeluropus lagopoidesدر مراتع قشلاقی گمیشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر چرای دام بر روی کیفیت علوفه گونه Aeluropus lagopoidesدر مراتع قشلاقی گمیشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر چرای دام بر روی کیفیت علوفه گونه Aeluropus lagopoidesدر مراتع قشلاقی گمیشان :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

تحقیق حاضر به منظور بررسی تاثیر چرای دام بر روی کیفیت علوفه گونه شورپسند Aeluropuslagopoides در مراتع شور گمیشان، واقع در شمال غرب استان گلستان انجام شد . نمونه گیری در منطقه معرف مناطق قرق و چرا شده به صورت تصادفی در ۵ تکرار و همزمان انجام شد . تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار SPSS و Excel انجام شد . نتایج نشان دادند که درصد ماده خشک ، نسبت کربن به نیتروژن و درصد پروتئین خام مورد مطالعه در دو منطقه قرق و چرا شده اختلاف معنی دار ندارند . همچنین میانگین درصد ماده خشک، نسبت کربن به نیتروژن و درصد پروتئین خام د رمنطقه قرق به ترتیب ۹۳/۶۷، ۳۰/۲۳، ۸/۰۷ و د رمنطقه چرا شده عوامل مذکور به ترتیب ۹۲/۳۳، ۳۸/۲۳، ۷/۰۴ بود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.