بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس آویشن در جیره حاوی گندم بر برخیفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس آویشن در جیره حاوی گندم بر برخیفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس آویشن در جیره حاوی گندم بر برخیفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس آویشن در جیره حاوی گندم بر برخیفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس آویشن در جیره حاوی گندم بر برخیفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه، بررسی تأثیر سطوح مختلف اسانس آویشنن در جیره حاوی گندمی به برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی بود. در این مطالعه از ۲۶۴ قطعه جوجه گوشتی به مدت۴۲ روز استفاده شد. تیمارهای مورد مطالعه شامل ۳ سطح اسانس آویشن( صفر، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم در کیلوگرم ( و ۲ سطح گندم (صفر و ۵۰ درصد) بودندکه در ۴ تکرار و ۱۱ قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شدند. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی و با آرایش فاکتوریال ۲*۳ اجرا شد. تأثیر تیمارهای آزمایشی بر فراسنجه های خونی جوجه ها شامل درصد HDL، LDLکلسنترول و تری گلیسرید در طی دوره های مختلف پرورش مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج مقایسه میانگین ها نشان داد که سطوح مورد مطالعه اسانس آویشن در جیره حاوی گند اثر معنی دار بر غلظت تری گلیسرید و کلسترول نداشت (P> 0/05) اما باعث بهبود سایر فراسنجه های خونی (HDL، LDL) در جوجههای گوشتی شدند (P> 0/05)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.