بررسی اثر پیش فرآیند فراصوت برمدل های ایزوترم جذب تعادلی برش های نازکمیوه به


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پیش فرآیند فراصوت برمدل های ایزوترم جذب تعادلی برش های نازکمیوه به دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پیش فرآیند فراصوت برمدل های ایزوترم جذب تعادلی برش های نازکمیوه به  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پیش فرآیند فراصوت برمدل های ایزوترم جذب تعادلی برش های نازکمیوه به،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پیش فرآیند فراصوت برمدل های ایزوترم جذب تعادلی برش های نازکمیوه به :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

هدف از این پژوهش بررسی مدت زمان پیش فرآیند فراصوت و دمای خشک کن برایزوترم های جذب تعادلی رطوبت برش های میوه به می باشد. این پژوهش با دو متغیر مستقل زمان فراصوت و دمای خشک کن برای تکمیل خشک کردن در یک تجزیه و تحلیل کاملا تصادفی فاکتوریل کامل اجرا شد. ابتدا نمونه های برش خورده میوه به در چهار سطح از زمان پیش فرآیند( ۰، ۱۰،۲۰، ۳۰ دقیقه) در حمام فراصوت تیمار شده و سپس از خشک کن با دماهای ۵۰، ۶۰ و ۷۰ درجه سلسیوس برای تکمیل فرآیند خشک کردن استفاده شد. ایزوترم های جذب تعادلی رطوبت با افزایش فراصوت به سمت محتوای رطوبت بیشتر جابجا شده و با افزایش دما به سمت محتوای رطوبت پایین تر جابجا شود. با توجه به تمام شرایط بررسی شده، بهترین مدت زمان برای اعمال پیش فرآیند فراصوت بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه و دمای خشک کن ۶۰ درجه می باشد. در این شرایط هم مدت زمان خشک کردن کاهش ۱۰۰ درصدی دارد و هم محتوای ایزوترم جذب تعادلی رطوبت خیلی به سمت رطوبت های بالاتر جابجا نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.