افلا توکسین واثزات آن در محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 افلا توکسین واثزات آن در محصولات کشاورزی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد افلا توکسین واثزات آن در محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افلا توکسین واثزات آن در محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن افلا توکسین واثزات آن در محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

مایکوتوکسین ها دسته ای از متایولیتهای ثانویه قارچی هستند که در روی گستره وسیعی از مواد غذایی نظیر غلات ، دانه های روغنی، میوه ها ، طی برداشت و انبارداری توسط قارچ فرصت طلب در شرایط حرارتی و رطوبت مناسب تولید می شوند . افلاتوکسین ها از جمله مهمترین مایکوتوکسین ها هستند که عمدتا توسط گونه های مختلف آسپرژیلوس بویژه آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتیکوس تولید می شوند . به دلیل اثرات سرطان کبد، فعالیت سرکوب ایمنی و کاهش رشد، بطور بالقوه برای سلامتی انسان مخاطره انگیز می باشند . حداکثر میزان مجاز آفلاتوکسین در غذاهای انسانی که توسط FDA تعیین شده است ۲۰ ppb و د رغذاهای حیوانی ۱۰۰ppb تا ۳۰۰ است از مهمترین عوامل موثر درتولید آفلاتوکسین می توان به درجه حرارت، میزان رطوبت، غلظت اکسیژن ، نوع سوبسترا، PH ماده غذایی، اثرات متقابل میکروبی و صدمات مکانیسمی را نام برد . بدیهی است با کنترل دقیق عوامل مذکور می توان تا حدود زیادی از تشکیل افلاتوکسین جلوگیری کرد . در این پزووهش انواع روشهای حذف و کاهش آفلاتوکسین نظیر روشهای فیزیکی ، روشهای شیمیایی، عوامل بیولوژیک و روشهای مکانیکی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و موثر کاهش ترین روش ها مشخص می شوند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.