ارزیابی کارایی بعد زمان برخی از گیاهان درختی بومی منطقه هیرکانی جهت ایجادفضای سبز پایدار (مطالعه موردی: حوزه شهرستان ساری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کارایی بعد زمان برخی از گیاهان درختی بومی منطقه هیرکانی جهت ایجادفضای سبز پایدار (مطالعه موردی: حوزه شهرستان ساری) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کارایی بعد زمان برخی از گیاهان درختی بومی منطقه هیرکانی جهت ایجادفضای سبز پایدار (مطالعه موردی: حوزه شهرستان ساری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کارایی بعد زمان برخی از گیاهان درختی بومی منطقه هیرکانی جهت ایجادفضای سبز پایدار (مطالعه موردی: حوزه شهرستان ساری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کارایی بعد زمان برخی از گیاهان درختی بومی منطقه هیرکانی جهت ایجادفضای سبز پایدار (مطالعه موردی: حوزه شهرستان ساری) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

معماری شهرها شامل ساختمانها به عنوان سطوح بیجان و گیاهان به عنوان عناصر زنده میباشد. از مهمترین نکاتی که در طراحیها کمتر به آن توجه میشود، بیان بعد زمان به عنوان چهارمین اصل در معماری منظر میباشد، اما در اغلب شههرهای کشورمان با کاربرد بیش از اندازه گیاهان همیشه سبز در طراحی منظر، شاهد عدم درک تغییرات زمان هستیم. از جمله راه های ایجاد منظری پایدار کاربرد گیاهان بومی میباشد. در این تحقیق برخی از درختان بومی هیرکانی از لحاظ میزان ارزش در بیان تغییرات بعد زمان مورد ارزیابی قرار گرفت . بر این اساس طی بازدیدهای میدانی به کمک روش امتیازدهی برای درختان بومی هیرکانی از ححام زیبایی منظر در فصول مختلف سال، امتیازدهی صورت گرفت. در مرحلهه نهایی، امتیازهایداده شده با معیارهای زیبایی شناختی منظر تطبیق داده شد. نتایج نشان داد که ۱۰ گونه دارای شاخص کاربردی بسیارمناسب در منظر سازی بوده که در رتبه یک ، ۱۴ گونه با کارایی مناسب در رتبه دوم و ۶ گونه نیز با قابلیت کاربردی خهادر جایگاه سوم قرار گرفتند. نتیجه آنکه به علت ایجاد تغییرات زیبا در درختان بومی دارای ارزش های بصری بالایی جهتکاربرد در فضای سبز میباشند، لذا انجام مطالعات سازگاری جهت کاربرد در محیط شهری توصیه میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.