ارزیابی اثرات تحولات توسعه شهری بر تغییر کاربری کشاورزی نمونه موردی: شهرستان ورامین،پیشوا، قرچک(۱۳۷۰-۱۳۹۳)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثرات تحولات توسعه شهری بر تغییر کاربری کشاورزی نمونه موردی: شهرستان ورامین،پیشوا، قرچک(۱۳۷۰-۱۳۹۳) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثرات تحولات توسعه شهری بر تغییر کاربری کشاورزی نمونه موردی: شهرستان ورامین،پیشوا، قرچک(۱۳۷۰-۱۳۹۳)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثرات تحولات توسعه شهری بر تغییر کاربری کشاورزی نمونه موردی: شهرستان ورامین،پیشوا، قرچک(۱۳۷۰-۱۳۹۳)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثرات تحولات توسعه شهری بر تغییر کاربری کشاورزی نمونه موردی: شهرستان ورامین،پیشوا، قرچک(۱۳۷۰-۱۳۹۳) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این تحقیق به منظور ارزیابی تاثیر توسعه فیزیکی شهری ونقش آن در تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ناحیه ورامین انجام شده است. مساله اساسی این تحقیق دگرگونی ناهنجار و نامتعادل ساختار کشاورزی، بروزمسائل و مشکلات زیست محیطی، تحولات شدید و ناموزون جمعیت و سکونت گاه های شهری و روستایی ناحیه مورد مطالعه و در نتیجه تغییر کاربری اراضی مستعد کشاورزی بوده است. محدوده مورد مطالعه شهرستان ورامین و دوره ی زمانی تحقیق سال های ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۳ می باشد. روش به کار رفته در این تحقیق به منظور گردآوری اطلاعات شامل تکنیک سنجش از دور و مطالعات اسنادی موجود بوده است. در بخش سنجش از دور نرم افزارهای Arc GIS و Arc catalog و در تحلیل آماری نرم افزار SPSS و EXCEL به کار گرفته شده است. براساس نتایج بدست آمده وسعت اراضی مسکونی از ۲۲۳۸.۶ هکتار در سال ۷۰ به ۶۵۰۶.۵ هکتار در سال ۹۳ افزایش یافته است، که تقریبا برابر مساحتی حدود ۴۲۶۸ هکتار می باشد. بر طبق نتایج بدست آمده توسعه فیزیکی مسکونی نقش مهمی در تغییر کاربری اراضی کشاورزی نداشته به طوریکه ضریب همبستگی این دو برابر ۱۰۰۰ بوده است و این به معنای عدم همبستگی می باشد. هر چند به دلیل افزایش مناطق مسکونی باید انتظار داشت از زمین های کشاورزی به میزان قابل توجهی باید کاسته شود ولی با تصرف مراتع و مقداری کمی نیز زمین های بایر توسط زمین های کشاورزی این مقدار نه تنها جبران شده است حتی به میزان ۹۱۷ هکتار نیز به زمین های کشاورزی افزوده شده است. واین امر حاکی از مدیریتی صحیح در برابر حفاظت از زمین های کشاورزی در مقابل توسعه شهر نشینی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.