اثر سطوح مختلف دمایی در تکنیک پولکی کردن با بخار بر ارزش غذایی و تجزیهپذیری شکمبه ای دانه جو در گاو های هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف دمایی در تکنیک پولکی کردن با بخار بر ارزش غذایی و تجزیهپذیری شکمبه ای دانه جو در گاو های هلشتاین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف دمایی در تکنیک پولکی کردن با بخار بر ارزش غذایی و تجزیهپذیری شکمبه ای دانه جو در گاو های هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف دمایی در تکنیک پولکی کردن با بخار بر ارزش غذایی و تجزیهپذیری شکمبه ای دانه جو در گاو های هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف دمایی در تکنیک پولکی کردن با بخار بر ارزش غذایی و تجزیهپذیری شکمبه ای دانه جو در گاو های هلشتاین :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور تعیین اثر حرارت در تکنیک پولکی کردن با بخار بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبهای ماده خشک دانه جو در گاوهای هلشتاین از سه راس گاو غیر شیرده هلشتاین مجهز به فیستولای شکمبهای استفاده شد. مقدار ۵ گرم از هر نمونه که درسطوح فشار، فاصله غلتک یکسان و سه سطح دمایی ۷۵، ۹۰ و ۱۰۵ درجه سانتیگراد تحت فرآوری قرار گرفته بودند در داخل کیسه های پلی استر (۱۰*۱۴) با قطر منافذ ۱۵ میکرومتر ریخته شده و برای زمان های ۰،۲، ۴، ۸،۱۲،۲۴،۴۸ ساعت انکوباسیون شدند. بین دماهای مختلف اثرمعنیداری بر میزان تجریه پذیری ماده خشک مشاهده نشد ( ۰.۰۵ > P) بنابراین با توجه به عدم تفاوت معنیدار بین دماهای مختلف، دمای بالا از لحاظ هزینه انرژی توصیه نمیشود. دراثر افزایش دما میزان بخش تند تجزیه شونده بصورت کاملا معنیدار کاهش یافت ( ۰.۰۱ > P) اما بین دمای ۰۹ و ۵۹۵ درجه سانتیگراد تفاوتی مشاهده نشد، بنابراین دمای ۵۹۵ درجه سانتیگراد از نظر هزینه بالا توصیه نمی شود. افزایش دما سبب کاهش تجزیه پذیری موثر گشت (۰.۰۱ > P) به طور کلی، پولکی کردن با بخار دانه جو در دمای ۰۹ درجه سانتیگراد با کاهش میزان و سرعت تجزیه شدن، خطرات ناشی از تجزیه پذیری بالای دانه جو در شکمبه را کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.