تعیین ترکیب شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره الکلی گیاه سنجد تلخ (کهام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ترکیب شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره الکلی گیاه سنجد تلخ (کهام) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ترکیب شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره الکلی گیاه سنجد تلخ (کهام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ترکیب شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره الکلی گیاه سنجد تلخ (کهام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ترکیب شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره الکلی گیاه سنجد تلخ (کهام) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

استفاده از داروهای مختلف در زندگی روزمره انسانها امری اجتناب ناپذیر است، گیاهان دارویی حاوی ترکیبات ثانویه وسیعی هستند که اغلب دارای فعالیت زیستی مهمی هستند و به همین دلیل گیاهان دارویی در دنیا جهت تغذیه و درمان بیماری ها بسیار مؤثر و از اهمیت خاصی برخوردار می باشند. در مطالعه حاضر آنالیز فیتوشیمیایی ظرفیت فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه گیاه سنجد تلخ بررسی شد. آنالیز فیتوشیمیایی مشخص می کند که در عصاره این گیاه غلظت های مختلفی از آلکالوئیدها، ساپونین ها، تاننها، فلاونوئیدها و ترپنوئیدها وجود دارد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه گیاه سنجد، بوسیله اندازه گیری (DPPH) ازیابی شد. در مجموع عصاره متانولی میوه شامل ظرفیت فنولی (۱۰.۷)در وزن خشک عصاره میوه) و ظرفیت فلاونوئیدی (۶۰.۵ در وزن خشک میوه) عصاره میوه همچنین نشان داد که توانایی به دام اندازی رادیکال آزاد (DPPH) را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.