بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی ۵ رقم گوجه فرنگی پرورش یافته در استان هرمزگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی ۵ رقم گوجه فرنگی پرورش یافته در استان هرمزگان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی ۵ رقم گوجه فرنگی پرورش یافته در استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی ۵ رقم گوجه فرنگی پرورش یافته در استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی ۵ رقم گوجه فرنگی پرورش یافته در استان هرمزگان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف این تحقیق ارزیابی برخی خصوصیات میوه ۵ رقم گوجه فرنگی (Lycopersicum esculentum) بود. ارقام مورد مطالعه شامل Sadeen, Sunseed, Yaghoot, Matin F1 و Raha بودند. پارامترهای مورد مطالعه شامل اسید آسکوربیک، pH، مواد جامد محلول، اسیدیته کل، قطر میوه، حجم میوه سفتی میوه، وزن تر و خشک میوه بودند. نتایج تحقیق نشان داد که پارامترهای مورد مطالعه تفاوت معنی داری میان ارقام نشان دادند. بالاترین میزان پی اچ و مواد جامد محلول به ترتیب متعلق به ارقام yaghoot و Matin F1 بودند. بالاترین مقادیر آسکوربیک اسید (۱-)۳۶/۳۲mg.100g)، قطر (۶/۷۷ سانتی متر)، حجم میوه ((۲۲۱/۲۵cm(3)، سفتی ((۲/۴۵kg.cm(-2)، وزن تر (۱۹۴/۲۹ گرم) و وزن خشک (۱۱/۳ گرم) به رقم sunseed تعلق داشت. رقم Yaghoot نیز کمترین مقادیر آسکوربیک اسید ((۲۱/۳۷mg.100g(-1)، مواد جامد محلول (۱/۶۵ درصد)، اسیدیته کل (۰/۲۷۴ درصد)، قطر میوه (۵/۳ سانتیمتر)، حجم میوه ((۱۵۸/۷۵cm(3)، سفتی ((۱/۸۲۵kg.cm(-2)، وزن تر (۱۰۲/۵۵ گرم) و وزن خشک (۶/۱۹ گرم) را در بین ارقام نشان داد. بر اساس نتایج رقم Sunseed خصوصیات بهتری در مقایسه با سایر ارقام نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.